Home > Vind hulp > Carenetics | Pijnvrij Zijn

Fysiek en Mentaal weer in je Kracht!

Onbelemmerd jezelf zijn!

Welkom bij Praktijk Carenetics,

Ik ben van mening dat te veel mensen onnodig rondlopen met chronische pijnklachten.

Mijn naam is Kiki en ik combineer mijn verschillende expertises om holistisch te werken en meerdere aspecten en pijlers aan te pakken. Mijn doel is om de oorzaak aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Daarvoor heb ik het Pijnvrij Zijn Traject ontwikkeld, van 7 weken dat is gebaseerd op de Pijn Reset Methode, evenals een (Re)Surface programma. Ik bied ook massagetherapie en individuele coaching sessies aan, maar met een andere aanpak.

Geen snelle korte consulten, maar grondig werk! Afhankelijk van waarvoor je komt, kun je vooraf thuisopdrachten en huiswerk krijgen. Mijn aanpak is afgestemd op jouw behoeften.

In een vrijblijvend adviesgesprek kijk ik of ik de juiste behandelaar voor jou ben en of mijn aanpak bij jou past. Voor mij is toewijding belangrijk, evenals een open houding om samen aan de slag te gaan. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw leven en ik reik je de tools aan en begeleid je. Mijn doel is dat je na afloop zelfstandig verder kunt, zodat je niet afhankelijk blijft van behandelaars.

Hier zijn mijn diverse diensten om je te helpen pijnvrij te worden en je welzijn te verbeteren:

– Pijnvrij Zijn Trajecten volgens de Pijn Reset Methode: Begeleiding om chronische pijn te verminderen of te elimineren in een hoogwaardig programma.
– (Re)Surface programma: Ontdek hoe je jouw leven kunt transformeren met inzicht, balans en persoonlijke groei.
– Coaching: Individuele begeleiding om persoonlijke doelen te bereiken.
– Opstellingen: Ontdek verborgen dynamieken en patronen in je leven.

Daarnaast bied ik ook houdings- en bewegingsadvies, mindfulness, ademoefeningen, emotiewerk, massage- en lichaamstherapie, sportlessen en personal training aan! Mijn streven is om je te ondersteunen op jouw weg naar pijnvrij zijn en welzijn. Ik bekijk het holistisch voor een totaalaanpak op maat.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Heb jij langdurig last van chronische pijnklachten? Dan vind je op mijn website de PIJNTEST! Aan de hand van deze test kan ik al een goede inschatting maken of ik jou kan helpen. Heb je vragen? Stel ze gerust.

 

Voor de coaching, opstellingen en trajecten kan terecht op www.pijnvrijzijn.nl  en voor massagetherapie wil ik je verwijzen naar www.carenetics.nl

 

In het kort even wat de Pijn Reset Methode is:

Dit is een methode, waarbij het blijvend oplossen van spanning- en pijnklachten bij chronische pijn centraal staat, door de onderliggende oorzaken aan te pakken.  De Pijn Reset Methode is gebaseerd op een holistische behandelwijze, die gericht is op de relatie tussen Body & Mind. Er komen verschillende thema’s aanbod waaronder: voeding, mindset, relaties, werk, bewegen, omgevingsfactoren, adem- & emotiewerk. In dit individuele traject gaan we zowel fysiek als mentaal aan de slag. Spanning en pijn in het lichaam ontstaat namelijk niet zomaar en niet zonder reden. Waardoor het puur en alleen behandelen van het lichaam echt zelden de oplossing is! Daarnaast hebben onverwerkte emoties een grote invloed evenals bijvoorbeeld: trauma’s, vaste patronen en belemmerende gedachten!

Tijdens mijn op maat gemaakte 1-op-1 trajecten ontvang je vooraf diverse opdrachten. We zullen gemiddeld zo’n 3 keer persoonlijk samenkomen, waarvan 1 keer voor een totale resetdag. Verder communiceren we online, telefonisch en per e-mail, afhankelijk van wat nodig is. Je ontvangt ook boeken en een uitgebreid werkboek. Dus we gaan echt intensief gedurende 7 weken aan de slag, als dit traject geschikt is voor jou. Meer hierover vindt je op mijn website!

Tevens zijn mijn diensten ook goed inzetbaar voor bedrijfscoaching en als re-integratie trajecten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Praktijkinformatie

Carenetics | Pijnvrij Zijn

Kiki Kemp

Moeflonweide 11
, 3437EE Nieuwegein
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Carenetics | Pijnvrij Zijn
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.