Menu

Over ons

Hoe groter ons netwerk, hoe groter de impact.

De burn out cijfers blijven stijgen. Deze klachten in de aanloopfase worden te lang genegeerd. Als het dan eenmaal te laat is weten veel mensen niet hoe zij geholpen kunnen worden buiten de reguliere zorg om. Naast de onbekendheid van de burn out, merken wij dat de vraag van mensen met deze klachten en het aanbod van specialisten elkaar moeilijk kunnen vinden. Hoe groter ons netwerk van specialisten, hoe groter de impact op het taboe doorbreken die heerst rondom burn out en stressklachten. Nieuwe klanten zijn online, zorg dat je zichtbaar bent.

Ben je een professional op het gebied van burn out, ontspanning en zelfontwikkeling en wil je gebruik maken van ons bereik? Meld je hier aan.

Wil je een winactie of product sponsoren of een andere manier van samenwerken? Wij horen graag van je.

Het verhaal achter Balansportaal

Balansportaal is opgericht door Yara Bakels en is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte en vraag naar ondersteuning bij een burn out en stressklachten.  Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een online plek vol inspiratie op het gebied van burn out, zelfontwikkeling en gezondheid. Met dit platform bereiken wij hulpvragers en personen met stressklachten en helpen bij hun zoektocht naar ondersteuning buiten de reguliere zorg om. Tegelijkertijd boosten wij de online vindbaarheid van alle therapeuten en coaches die spanningsklachten behandelen d.m.v. online marketing.