Home > Over ons

Balansportaal inspireert, motiveert en informeert

Balansportaal is er voor iedereen die last heeft van burn-outklachten en bezig is met persoonlijke groei. Wij zijn er voor degene die wel hulp willen, maar nog niet precies weten wat zij nodig hebben, waar zij deze hulp kunnen vinden of weten wat er uberhaupt mogelijk is.

Balansportaal verbindt vraag en aanbod op het gebied van burn-out, depressie, angst, hormonen, beweging, voeding, ontspanning, zelfontwikkeling, hsp, verslaving en stressklachten.

Over Yara

Dit initiatief begon met een instragram account wat binnen enkele maanden explodeerde. Zo ontzettend veel mensen die baat hadden bij de informatie, inspiratie en motivatie die werd gedeeld. ”Via het instagramaccount was er heel veel vraag naar hulp bij burn out en mentale klachten maar ik ben afgestudeerd marketeer en geen professional op het gebied van mentale gezondheid. Ik kon hen helaas niet direct helpen.  Vandaar het idee om een netwerk op te richten met alle professionele hulp in Nederland en België op het gebied van zelfontwikkeling, burn out, ontspanning en stress.”  Aldus oprichtster Yara Bakels. Inmiddels bestaat Balansportaal uit een team van experts die dagelijks bezig zijn met marketingactiviteiten en optimalisatie.

Geschiedenis Balansportaal

Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een online plaats vol inspiratie en informatie op het gebied van burn out, zelfontwikkeling en gezondheid. Met dit platform bereiken wij dagelijks hulpvragers en personen met stressklachten op social media (14.000+ volgers) en helpen bij hun zoektocht naar ondersteuning buiten de reguliere zorg om. Tegelijkertijd boosten wij de online vindbaarheid van alle therapeuten en coaches die spanningsklachten behandelen d.m.v. online marketing.

Balansportaal is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte en vraag naar ondersteuning bij een burn out en stressklachten buiten de reguliere zorg om. Het is belangrijk om te weten dat je een burn out periode niet alleen hoeft door te komen en dat er meer mogelijk is dan een bezoek aan de huisarts en/of eventueel voorgeschreven medicatie. De cijfers rondom uitval door stressklachten stijgen explosief, dat wij een bijdrage mogen leveren aan het reduceren hiervan is ontzettend waardevol.