Home > Over ons

Over Balansportaal

Balansportaal inspireert, motiveert en informeert iedereen die last heeft van burnoutklachten en bezig is met persoonlijke groei. Wij zijn er voor degene die wel hulp willen, maar nog niet precies wat zij nodig hebben, waar zij deze hulp kunnen vinden of weten wat er uberhaupt mogelijk is.

Balansportaal verbindt vraag en aanbod op het gebied van burn-out, depressie, angst, hormonen, beweging, voeding, ontspanning, zelfontwikkeling, hsp, verslaving en stressklachten.

Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een online plaats vol inspiratie en informatie op het gebied van burn out, zelfontwikkeling en gezondheid. Met dit platform bereiken wij dagelijks hulpvragers en personen met stressklachten op social media (10.000+ volgers) en helpen bij hun zoektocht naar ondersteuning buiten de reguliere zorg om. Tegelijkertijd boosten wij de online vindbaarheid van alle therapeuten en coaches die spanningsklachten behandelen d.m.v. online marketing.

Geschiedenis Balansportaal

Balansportaal is opgericht door Yara Bakels en is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte en vraag naar ondersteuning bij een burn out en stressklachten buiten de reguliere zorg om. Het is belangrijk om te weten dat je een burn out periode niet alleen hoeft door te komen en dat er meer mogelijk is dan voorgeschreven medicatie. Dit initiatief begon met een instragram account wat binnen enkele maanden explodeerde. Zo ontzettend veel mensen die baat hadden bij de informatie en motivatie die werd gedeeld.

”Er was heel veel vraag naar hulp bij burn out en mentale klachten maar ik was geen professional en kon hen helaas niet direct helpen. Vandaar het idee om een netwerk op te richten met alle professionele hulp in Nederland en België op het gebied van zelfontwikkeling, burn out, ontspanning en stress.” Inmiddels matchen wij regelmatig hulpvragers aan hulpverleners en hebben wij dagelijks interactie met de doelgroep op social media.