Hypnotherapie

Wat kan een hypnotherapeut voor jou betekenen?

Hypnotherapie is een uitstekend middel om in te zetten bij stress en burn-out klachten. Met behulp van hypnotherapie is het namelijk mogelijk om bij moeilijke momenten een bepaalde vorm van controle te creëren. Zo is er bij bijvoorbeeld een burn-out vaak sprake van veel stress. Deze stress is een bepaalde staat waarin het lichaam zich bevindt. Het is belangrijk om hier vanaf te komen. Een hypnotherapeut kan je hier bij helpen.

Wat is hypnotherapie?

Bij hypnotherapie gaat een therapeut van de verhoogde gevoeligheid gebruik maken om je bepaalde suggesties te laten opnemen. Deze suggesties zorgen voor bijvoorbeeld ontspanning of een gevoel van rust. Tegelijkertijd zorgt de hypnotherapeut ervoor om je meer zelfvertrouwen te laten voelen. Hypnotherapie: een zeer effectieve behandeling die in het verleden reeds voor veel positieve resultaten heeft gezorgd.

Is hypnotherapie veilig en hoe kies ik een hypnotherapeut?

Hypnotherapie is veilig wanneer de sessie wordt uitgevoerd door een bevoegde hypnotherapeut.

Zoek naar een hypnotherapeut die goed is opgeleid en gediplomeerd is op een gebied van de gezondheidszorg, zoals geneeskunde, psychiatrie, psychologie en/of maatschappelijk werk. De hypnotherapeut moet een aanvullende opleiding hebben gevolgd om hypnose en hypnotherapietechnieken te mogen uitvoeren. Laat je goed informeren over de inhoud van een sessie en lees ook recensies van anderen voordat je daadwerkelijk een sessie ondergaat bij een hypnotherapeut. Zorg ervoor dat je je prettig en vertrouwd voelt en aarzel niet om bij twijfel de behandeling/sessie te stoppen.

45 professionals die deze behandeling aanbieden

Zoek op Balansportaal

Dankjewel!

Het e-book '14 gouden tips, kom sterker uit een burn-out' staat voor je klaar