Praktijk voor Complementaire Zorg

Praktijk voor Complementaire Zorg

"CSR Stress- en Burnout/EMDR/NEI/Natuurgeneeskunde"
Ik ben Aafke Dijkstra. Geboren in het hoge Noorden, maar opgegroeid in de Randstad. Lange tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. Veel werkervaring opgedaan over de hele wereld. Ik werk met veel plezier als multidisciplinair therapeut en als CSR stress- en burnout Coach. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de Midlifecrisis van de man.Ik help mannen en vrouwen gezond, vitaal en in balans te zijn en blijven in hun privéleven en op het werk.

Moeiteloos gezond en vitaal zijn

Als CSR stresscoach en multi disciplinair therapeut help ik jou efficiënt en met humor je vicieuze cirkel te doorbreken, je klachten en problemen aan te pakken, gezond, vitaal en in balans te zijn met behulp van mijn CSR coaching en op maat toegepaste therapie.
Leven zonder stress of angst Met mijn kennis en werkervaring help en leer ik graag de mensen om te gaan met hun klachten en problemen. Gezond en vitaal te zijn. Het maximale uit hun leven te halen en te genieten van alledag.
  • Heb jij last van stress & overspannenheid?
  • Zit jij in een burn-out?
  • Bepalen angsten en traumatische beelden je leven?
  • Zit jij in een midlifecrisis of de menopauze?
  • Of heb je andere klachten of problemenBel voor een kosteloos adviesgesprek 06-4102300 of stuur een email.
CSR Stress en Burn-out Coaching
Voel jij je gespannen en gestresst? Sta je ’s ochtends vermoeid op? Heb je regelmatig een kort lontje? Blijf je piekeren en voel je je futloos? Zie je als een berg op tegen je werk?Als jij deze klachten herkent, is de kans groot dat je last hebt van chronische stress of een burn-out. Je put jezelf lichamelijk en geestelijk uit; je pleegt roofbouw. Stress zit niet tussen je oren, maar door je hele lichaam. Het begint meestal klein en sluipt er langzaam in.Ik help je om te werken aan de opbouw van je energie en leer je hoe je een gezonde balans tussen privé en werk bewaart. Mijn aanpak is praktisch en direct. Het is altijd maatwerk en afgestemd op jouw situatie.We brengen eerst in kaart hoe ernstig je stressklachten zijn of burn-out is. Vervolgens coach ik je systematisch en stapsgewijs naar je herstel, zowel lichamelijk, mentaal en op gedragsniveau. Ook werk je aan zelfmanagement, zodat je niet weer in dezelfde valkuil stapt.Vraag een kosteloos kennismakingsgesprek aan.Je kunt terecht op de vestiging in Barenrecht en Gouda
 

Aafke Dijkstra kan jou helpen bij:

Deze pagina delen

|In mijn Praktijk|
Aafke Dijkstra
Telefoonmummer

0641023008

E-mailadres

info@praktijkaafkedijkstra.nl

Adres

Thorbeckelaan 2, Gouda, Nederland

Aafke Dijkstra spreekt

Agenda

Praktijk voor Complementaire Zorg heeft (nog) geen agendapunten!

Zoek op Balansportaal

Aanmelden

Heeft u geen account? Registreren

Contact opnemen met Aafke Dijkstra

Dankjewel!

Het e-book '14 gouden tips, kom sterker uit een burn-out' staat voor je klaar