Home > Vind hulp > Praktijk voor Complementaire Zorg

Praktijk Aafke Dijkstra voor Complementaire Zorg

Praktijk Aafke Dijkstra voor Complementaire Zorg

CSR Stress- en Burnout/EMDR/NEI/Natuurgeneeskunde

Ik ben Aafke Dijkstra. Geboren in het hoge Noorden, maar opgegroeid in de Randstad. Lange tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. Veel werkervaring opgedaan over de hele wereld. Ik werk met veel plezier als multidisciplinair therapeut en als CSR stress- en burnout Coach. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de Midlifecrisis van de man.

Ik help mannen en vrouwen gezond, vitaal en in balans te zijn en blijven in hun privéleven en op het werk.

Moeiteloos gezond en vitaal zijn

Als CSR stresscoach en multi disciplinair therapeut help ik jou efficiënt en met humor je vicieuze cirkel te doorbreken, je klachten en problemen aan te pakken, gezond, vitaal en in balans te zijn met behulp van mijn CSR coaching en op maat toegepaste therapie.

Leven zonder stress of angst
Met mijn kennis en werkervaring help en leer ik graag de mensen om te gaan met hun klachten en problemen. Gezond en vitaal te zijn. Het maximale uit hun leven te halen en te genieten van alledag.
  • Heb jij last van stress & overspannenheid?
  • Zit jij in een burn-out?
  • Bepalen angsten en traumatische beelden je leven?
  • Zit jij in een midlifecrisis of de menopauze?
  • Of heb je andere klachten of problemenBel voor een kosteloos adviesgesprek 06-4102300 of stuur een email.

CSR Stress en Burn-out Coaching

Voel jij je gespannen en gestresst? Sta je ’s ochtends vermoeid op? Heb je regelmatig een kort lontje? Blijf je piekeren en voel je je futloos? Zie je als een berg op tegen je werk?

Als jij deze klachten herkent, is de kans groot dat je last hebt van chronische stress of een burn-out. Je put jezelf lichamelijk en geestelijk uit; je pleegt roofbouw. Stress zit niet tussen je oren, maar door je hele lichaam. Het begint meestal klein en sluipt er langzaam in.

Ik help je om te werken aan de opbouw van je energie en leer je hoe je een gezonde balans tussen privé en werk bewaart. Mijn aanpak is praktisch en direct. Het is altijd maatwerk en afgestemd op jouw situatie.

We brengen eerst in kaart hoe ernstig je stressklachten zijn of burn-out is. Vervolgens coach ik je systematisch en stapsgewijs naar je herstel, zowel lichamelijk, mentaal en op gedragsniveau. Ook werk je aan zelfmanagement, zodat je niet weer in dezelfde valkuil stapt.

Vraag een kosteloos kennismakingsgesprek aan.

Je kunt terecht op de vestiging in Barenrecht en Gouda

 

Praktijkinformatie

Praktijk voor Complementaire Zorg

Aafke Dijkstra

Thorbeckelaan 2
2805CA Gouda
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk voor Complementaire Zorg
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.