Home > Vind hulp > Fysio Beckers

Fysio Beckers

In onze praktijk willen we graag complementair behandelen. We proberen westerse en alternatieve therapie-mogelijkheden met elkaar te combineren.

Beide werelden hebben meerwaarde en kunnen elkaar goed aanvullen en goed samenwerken.

Totaal Balans Concept

Het ‘Totaal Balans Concept‘ is een totaal aanpak om de mens in zijn geheel in balans te krijgen. Men streeft ernaar om de lokale en algemene belastbaarheid te verbeteren zowel lichamelijk, energetisch als op pycho- / emotioneel gebied. Het concept is een totaal aanpak waarbij vanuit meerdere invalshoeken naar de mens als totaal mechanisme wordt gekeken en als zodanig wordt behandeld.  Dit gebeurd met westers en alternatief onderzoek met bijbehorende therapiemogelijkheden.

Deze therapiemogelijkheden zijn een combinatie van lichamelijk, energetisch en psycho / emotionele aspecten welke terugkomen zowel in onderzoek als ook in de behandelingen.

 • Lichamelijke aspecten:
  Onderzoek en behandeling op het gebied van: fysio- en manuele therapie (beïnvloeding middels manuele technieken van de wervelkolomen segmentale inervaties), dry needling, orthomoleculaire aanpak, behandelen van voedingsintoleranties en allergieën.
 • Energetische aspecten:
  Onderzoek en behandeling op het gebied van acupunctuur, bioresonantie en het inzetten van orthomoleculaire middelen.
 • Psycho/emotionele aspecten:
  Onderzoek en behandeling middels acupunctuur / auriculo-therapie en NLP-coaching / hypnotherapie.

Acupunctuur

Acupunctuur is een meer holistische kijk op de mens. De mens wordt niet alleen gezien als ‘machine’ maar tevens een combinatie van energetische en emotionele dys-balansen. Dit aspect wordt in de westerse geneeskunde meer gezien in de psychosomatische benadering. Waar we in onze behandelingen naar streven is de blokkades op de diverse niveau’s op te sporen en de balans te herstellen.

We behandelen volgens een totaal protocol  ( volgens de 5 natuurgerichte principes )  waarin westerse en acupunctuurmogelijkheden met elkaar verweven zijn om zo de klacht te verbeteren, zodat de patiënt weer beter kan gaan functioneren in het dagelijkse leven.

 

Praktijkinformatie

Fysio Beckers

Ron Beckers

Linde 18
6131 GG Sittard
 • In de praktijk
 • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Fysio Beckers
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.