Home > Vind hulp > Lars-Steendam | Praktijk voor hypnotherapie en Familieopstellingen

:): Lars-Steendam | Praktijk voor Hypnotherapie | Familieopstellingen |

Meer weten!

Een nieuw plan.

Als de dingen niet meer lopen en het lijkt of niets meer lukt!

We krijgen er vrijwel allemaal mee te maken. Op een gegeven moment lijkt niets meer te werken. Je hebt jaren lang op jouw manier geleefd, gewerkt en lief gehad. Je voelde je gewaardeerd en geliefd. En nu wordt je je ervan bewust dat het niet meer werkt, alsof de magie weg is.

In deze fase van je leven wordt merkbaar dat de manier waarop je de dingen voor elkaar kreeg, niet meer werkt. Die manier is voortgekomen uit je jeugd, ingegeven door je ouders, familie en op school. Die strategie heeft je mogelijk ver gebracht, maar nu lijkt de houdbaarheidsdatum verstreken. Het is goed mogelijk dat je de signalen al een tijd hebt genegeerd en op karakter bent doorgegaan. Lichamelijke klachten en  vermoeidheid zijn dan het resultaat en de kans is groot dat je richting burn-out gaat.

Het leven vraagt nu een andere aanpak van je. Maar wat je ook probeert, de oude vertrouwde aanpak blijft terugkomen, helemaal op momenten dat het spannend wordt. Op die momenten dat je een nieuwe aanpak het hardst nodig hebt.

Hypnotherapie is misschien wel de meest effectieve manier om afscheid te nemen van oude patronen en te vervangen voor nieuwe, nu passende patronen. Zodat het weer gaat werken.

Herkenbaar en wil je veranderen met een positief resultaat?

Neem dan contact met me op. Samen komen we er achter hoe ik jou het beste kan helpen!

 

WIE

Mijn naam is Lars Steendam. Ik ben een praktisch ingesteld mens en denk ik kansen en mogelijkheden. Het helpen oplossen van problemen is wat ik graag en met passie doe. Tijdens mijn opleidingstraject tot hypnotherapeut ben ik gegrepen door de manier waarop deze therapie kan helpen om de hindernissen en blokkades, die je tegen houden om het leven te leiden dat jij graag wil, te overwinnen.

 

Ik ben tot het inzicht gekomen dat wat je nodig hebt om te veranderen, al voorhanden is. Je moet wel bereid zijn om je comfort zone te verlaten en dat wat zich aandient aan te gaan, om je ware zelf te kunnen zijn. En het leven te leiden waar jij van droomt. Ik zet me 110% in om je in dit proces te begeleiden.

 

Intentie, veiligheid en vertrouwen zijn de drie pijlers waar mijn aanpak op is gebaseerd.

Meer weten?

Waarom? Begin met waarom.

Waarom doe je wat je doet? Waarom moest ik zo nodig hypnotherapeut worden en een praktijk beginnen. Die vraag wordt me regelmatig gesteld. En dan antwoord ik meestal dat het me zoveel voldoening geeft om mensen te helpen een manier te vinden waar zij verder mee kunnen.

Een hele goede vriendin keek laatste dwars door me heen en sprak. Dat geloof ik niet…… en ze liet een lange ongemakkelijke. Ik begon wat op mijn stoel heen en weer te schuiven en zei: “Je hebt gelijk”.

Ik doe dit werk ook omdat het mij verder helpt. Bij iedere client en tijdens elke behandeling ga ik met je mee. Vaak kom iets van mijzelf tegen en terwijl ik jou help, heel ik elke keer een beetje mee. Want ook al heb ik goede jeugd gehad, geen zware issues moeten doormaken en ging ik best soepel door het leven, er is genoeg op te ruimen en te helen.

Mijn plek in het gezin was helder en hoe met mij is omgegaan was liefdevol, en beschermend. Toch heb ik als kind in die periode suggesties voor waar aangenomen die niet altijd goed voor mij waren. Of reacties van ouders anders begrepen dan ze bedoeld waren. Dat heeft me gevormd en daaruit is een strategie ontstaan, die ervoor heeft gezorgd dat ik gemakkelijk door het leven ging, maar ook regelmatig flink tegen dingen aan ben gelopen.

Tijdens mijn opleidingen tot NLP Coach en Hypnotherapeut heb ik heel veel van deze zaken kunnen aanpakken, opruimen en helen. Als tijdens een behandeling gelijksoortige thema’s aan de orde komen, ben ik samen met jou en ruimen we onze dingen op. Dat  merk je door de steun die ik dan geef en het helpt mij ook weer vooruit. En dat geeft een diepe laag aan de voldoening die ik ervaar tijdens dit werk en daarom doe ik dit werk.

Waarom doe jij wat je doet, is een vraag die je mij dan ook dikwijls kan horen stellen. En dat levert vaak ongemakkelijke stiltes op. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag om antwoorden te vinden en een nieuw plan dat beter bij je past en waar je verder mee komt.

Burn-out is een werkwoord.

Je doet het zelf.

“Het gaat steeds beter met me! Sinds jouw behandelingen wordt mijn leven niet meer bepaald door wat er in het verleden is gebeurt. Dat geeft me rust, ik kan me steeds beter ontspannen. Burn-out is iets wat ik zelf deed. Oude overtuigingen maakten dat ik mijn grenzen niet onderkende en alleen maar harder en harder ging werken om te voldoen aan verwachtingen die uit mijn aannames voortkwamen. De signalen die mijn lichaam en mijn omgeving mij gaven heb ik stelselmatig genegeerd, net zolang totdat ik helemaal op was. Mijn Burn-out deed ik voornamelijk zelf en mijn werkomgeving hielp me daarbij.

Tegenwoordig ben ik steeds beter instaat om nee te zeggen én nee te doen. Hulp vragen is normaal geworden en elke dag doe ik de deur naar mijn werk achter me dicht en neem ik de tijd om écht te ontspannen.”

 

Mijn aanpak bestaat uit een combinatie van hypnotherapie en Familieopstelling, waarmee de oorzaken van wat jou tegenhoud inzichtelijk wordt. Hieruit volgt als vanzelf de beste aanpak om de blokkade te doorbreken, waardoor je te volle kan leven. Na iedere afspraak stuur ik je de audio-opname toe, zodat die thuis beluistert kunnen worden. Dit versterkt de werking van de positieve suggestie die tijdens de behandeling worden gegeven.

 

Wil je meer weten over mijn aanpak? Bel of mail me om een afspraak te maken.

Praktijkinformatie

Lars-Steendam | Praktijk voor hypnotherapie en Familieopstellingen

Lars Steendam

Amsterdamseweg 43a
3812 RP Amersfoort
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Lars-Steendam | Praktijk voor hypnotherapie en Familieopstellingen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.