Home > Vind hulp > NLPro-Groep

NLPro-Coaching net even beter

Pro-fessionele ontwikkeling van het menselijk potentieel

Professionele ontwikkeling van het menselijk potentieel

Veilige haven

NLPro Groep is hét training & coaching (t)huis dat aan iedereen een veilige haven biedt die wil werken aan persoonlijke en Pro-fessionele ontwikkeling. Dat komt doordat liefde, verbinding, groei en vrijheid het uitgangspunt vormen. Dit doen wij op basis van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Hypnose, Systemisch werken en onze kennis en wijsheid. Doordat wij trainen en coachen met persoonlijke betrokkenheid, binnen een huislijke sfeer en veilige setting, is er voor iedereen plek en aandacht.

Leef je vrij!

NLPro Groep inspireert mensen onder het motto “leef je vrij” op speelse en eigen-wijze met nieuwe inzichten, handvatten en technieken voor positieve verandering. Hierdoor leer je niets af, je leert iets bij. Daardoor ontstaat keuzevrijheid in denken, voelen en doen. Jack: “het is mijn passie om alles uit het leven te halen wat erin zit en anderen te helpen hetzelfde te doen”. Linda: “Verbinding maken en mensen laten zien dat het ook anders kan en mag is mijn grote passie”.

Mentale lockdown

We leven in een vijandige tijd waarin wordt geleefd vanuit angst. De effecten van een veranderende wereld zijn voelbaar voor iedereen. Corona, klimaat, oorlog of inflatie, we hebben er allemaal mee te maken. Door deze omstandigheden is ons niet de wind in de rug gezet. Dit heeft grote impact op onszelf en op anderen. We zijn de verbinding met elkaar kwijtgeraakt en verdeeldheid viert hoogtij. We zitten als het ware in een mentale lockdown. Dit daagt ons uit keuzes te maken en de wijze van met elkaar omgaan opnieuw uit te vinden. Linda: “Angst maakt je wereld kleiner. Om perfectionisme los te kunnen laten heb je veiligheid nodig. Om angst los te kunnen laten heb je liefde nodig. Vrijheid begint altijd met een keuze die je op identiteitsniveau maakt. Wie wil je zijn?”

De taal van het hart

Waar het gaat het dan mis? Nou, in onze communicatie. Dat komt omdat we elkaar voortdurend bekritiseren en veroordelen en we luisteren niet met oprechte aandacht. Met als resultaat dat het ons steeds meer uit elkaar drijft. Dit speelt op wereldniveau, tussen landen onderling, maar ook binnen onze gezinnen, op het werk. Eigenlijk overal. We hebben vooral oog voor de verschillen en niet voor de overeenkomsten. Dit weerhoudt ons ervan om echt in verbinding met elkaar te komen. NLPro leert je met grote bevlogenheid en beproefde technieken en methoden om (opnieuw) vanuit het hart te communiceren. Met oprechte belangstelling, nieuwsgierigheid en compassie.

Linda: “Het is een dagelijkse ‘strijd’ of liever gezegd een dans tussen geven en nemen, accepteren en verandering vragen om tot elkaar te komen.”

Professionele ontwikkeling van het menselijk potentieel

NLPro ziet het als haar zielsmissie om mensen naar een toekomst van hoop en liefde te begeleiden. Waarin iedereen zijn/haar rechtmatige plek hier op aarde inneemt, en vol-ledig kunnen zijn wie ze daadwerkelijk diep van binnen Zijn. Dus schijn met je innerlijke licht. Leef vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen. Stop met geven, start met delen.

Linda en Jack: “Changing the world through changing lives”. En dat doen we iedere dag met heel veel liefde en passie.

Zet dé stap naar liefde en licht

Ben jij echt toe bent aan verandering? En ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: “Ga ervoor! Jack: ”Ga van een ‘not knowing state’ naar een ‘state of curiousity’.

Wie zijn Linda en Jack

Wij zijn Linda en Jack, founders en de bezielende coach trainers van NLPro Groep. Hét coaching & trainings(t)huis voor iedereen die wil werken aan persoonlijke en Pro-fessionele ontwikkeling. NLPro Groep vindt haar wortels in Heerhugowaard waar Jack in 2014 met voorloper NLProfiling begon. Met de komst van Linda kwam er nog meer passie en energie in het bedrijf waaruit in 2018 NLPro Groep is ontstaan. En dat niet alleen. Tussen ons is ook een prachtige liefde opgebloeid die we in 2021 hebben bezegeld met een huwelijk. Samen vormen wij nu een gezin met de 2 prachtige dochters uit een eerdere relatie van Linda, Bordercollies Kate en Beau, Jack Russel Noortje en niet te vergeten kat Klaver.

Jack

De interesse voor NLP voert terug naar de jaren 90 toen Jack, succesvol ondernemer, zijn eerste NLP-training volgde. Jack: “Het NLP zaadje is toen gepland en is in de jaren daarna met veel aandacht en studie tot volle bloei gekomen”. Het waren uiteindelijk 3 ingrijpende gebeurtenissen die Jack hebben doen besluiten zijn NLP-expertise te professionaliseren. Jack is internationaal gecertificeerd Master trainer & coach NLP en Hypnose en Systemisch -en Heartmathcoach. Jack: “het is nu mijn passie om alles uit het leven te halen wat erin zit en anderen te helpen hetzelfde te doen”.

Linda

Linda heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Linda: ”Ik moest altijd maar sterk zijn, vooral niet te veel voelen en maar doorgaan.” Haar spirituele levenswandel, en NLP en Systemisch werk, brachten Linda een diepgaand proces van bewustwording en transformatie. Tijdens haar vroege samenwerking met Jack heeft zij haar kans gepakt om haar spirituele kracht te verzilveren met een uitgebreid opleidingstraject. Linda is internationaal gecertificeerd Master Trainer & Coach NLP en Hypnose en Systemisch -en Heartmath coach. Linda: “Verbinding maken en mensen laten zien dat het ook anders kan en mag is mijn grote passie”.

Bezielende coaches en trainers

Wij geloven met heel ons hart en ziel dat we de wereld een beetje mooier kunnen maken door mensen op een positieve manier te beïnvloeden. Wij coachen en trainen vanuit het hart waardoor wij snel de kern raken en diepgaande transformatie teweegbrengen. Met elkaar zijn we hervormers en visionairs die bijdragen aan een Nieuwe Wereld. Een wereld van vrijheid, vrede en gelijkwaardigheid. Wij nodigen je uit om mee te doen. Waar moet ik dan beginnen denk je nu? Bij jezelf! Je begint altijd bij jezelf, je begint in jou!

Hoe spannend het ook is. Jouw leven, jouw herstel én groei is belangrijk. Leef je mooiste leven. Ontdek wie je écht bent, vergroot je zelfvertrouwen en zelfliefde. Investeer in jezelf en leef je vrij!

Praktijkinformatie

NLPro-Groep

Linda Commandeur & Jack Smit

De Trompet 2930
1967DD Heemskerk
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met NLPro-Groep
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.