Home > Vind hulp > HBM coaching & hypnotherapie

HBM Coaching & Hypnotherapie

De grootste kracht die een mens heeft, is de kracht om te kiezen.....

Ben je jezelf kwijt? Ervaar je stress of heb je een burn-out? Loop je telkens tegen dezelfde problemen aan? Of lukt het je zelf niet om die betere versie van jezelf te vinden? Kom eens langs in mijn praktijk in Woerden.

Coaching voor mij is iemand helpen om tegenslagen te overwinnen die hij/zij zelf niet makkelijk overwint. Daarbij kijk ik niet alleen naar symptomen. We gaan naar de kern om te zien waaruit de problemen ontstaan zijn. Daarmee werken we zowel aan de korte termijn én voorkomen we herhaling in de toekomst!

De passie van HBM coaching is om mensen beter en sterker te maken. Dat gebeurt door verder te gaan dan symptoombestrijding. De kern van het vraagstuk wordt blootgelegd, aangepakt en met elkaar zorgen we voor groei. Persoonlijke valkuilen worden herkenbaar en kunnen worden vermeden.

HBM Coaching | Hypnotherapie

Hypnose heeft zeer positieve effecten op een groot aantal vraagstukken. Stoppen met roken, afvallen of het afkomen van fobieën zijn maar enkele voorbeelden die behandeld worden middels hypnose.

Het werkt omdat je middels suggestie in staat bent om jezelf te overtuigen van bepaalde ideeën. Je bent ineens wel in staat om die sigaret te laten liggen, dat pak koekjes niet te openen of met vertrouwen tegen jezelf te zeggen dat je het je nu wel gaat lukken. Dus als je ervoor openstaat, dan kan hypnose je leven positief veranderen!

Praktijkinformatie

HBM coaching & hypnotherapie

Henk Barends

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met HBM coaching & hypnotherapie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.