Home > Vind hulp > Key2Change | Beverwijk

“Een korte tijd onder druk staan, kan geen kwaad. Maar vaak is het niet van tijdelijke duur..”

Neem contact met me op!

Key2Change

Burn-out Counseling & Preventie

Mijn naam is Marielle Schoen-Beentjes. Bij mij kunt je terecht voor Burn-out counseling & Preventie.

In 2011 barstte ik in tranen uit bij mijn werkgever en was alles mij teveel. Ik heb weken op de bank gelegen en iedere prikkel van buitenaf deed bijna fysiek pijn. Ik kon niet meer, ik was te lang over mijn grenzen heen gegaan en mijn batterij was helemaal leeg. Door het te lang negeren van allerlei vage lichamelijke klachten, drukte mijn lichaam op de stopknop. Tot hier en niet verder.

Van huisarts, reumatoloog, psycholoog, osteopaat, ik ben bij heel veel hulpverleners geweest. Ik merkte echter dat ze me niet goed genoeg konden helpen, er was iets anders nodig. Een burn-out was destijds helaas niet zo’n veelbesproken onderwerp als dat het nu is. Ik ging bij mezelf te rade wat ik nodig had. Wat zou mij echt helpen? Wat wilde ik eigenlijk in dit leven? Door hier aandacht aan te besteden en bij stil te staan, leerde ik te luisteren naar mijn gevoel en mijn grenzen veel beter aan te geven.

Doordat ik een tijdlang met mijn burn-out van het kastje naar de muur werd gestuurd, besloot ik om mijn kennis en ervaring in te zetten om anderen te helpen. Mensen die al in een burn-out zitten, maar ook mensen die ertegenaan hikken. Inmiddels heb ik meerdere trainingen en opleidingen gevolgd zodat ik niet alleen uit mijn ervaring mensen kan helpen, maar ook uit alle opgedane kennis.

Mensen gaan bewust/onbewust steeds meer over hun grenzen. Als hier niets mee wordt gedaan en niet wordt geluisterd naar de klachten, kan dit tot een burn-out leiden.  Als gespecialiseerd counselor én ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out klachten en preventie help ik  je om de balans weer terug te krijgen en je weer krachtig te voelen.

Om mensen effectief uit een burn-out te helpen – of om deze juist te voorkomen – heb ik het 4-maanden traject opgesteld. In 4 maanden help ik je meermaals via ervaringsoefeningen of technieken, zodat je weer kunt genieten van al het mooie in je leven. Daarnaast kom je tot inzichten en werk je naar bepaalde aanpassingen toe. Hierdoor zul je uiteindelijk weer energiek en gemotiveerd raken. De antwoorden en veranderingen komen bij jezelf vandaan, maar ik begeleid je hier zorgvuldig bij.

Praktijkinformatie

Key2Change | Beverwijk

Marielle Schoen-Beentjes

Kuikensweg 25
1944 ED Beverwijk
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Key2Change | Beverwijk
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.