Home > Vind hulp > Ynanna yoga en ademcoaching

Wil je leren ontspannen en je weer vitaal en energiek voelen?

Stress en spanningen kunnen zo je leven beheersen

Heb je gedachten waar je niet van los komt? Een doorlopende to-do lijst in je hoofd? Werk, gezin, familie waar vanalles voor gedaan moet worden? Is jouw mobiel altijd bij je in de buurt? Soms voelt het alsof je niet genoeg lucht krijgt en dat geeft ook spanning. Natuurlijk moet je meer ontspannen, maar… hoe?! Adem en beweging zijn je belangrijkste tools bij stress. Ik kan je helpen om met simpele interventies en technieken je weer vitaal en krachtig te voelen.

Adem- en vitaliteitscoaching

Wat zijn de dingen die jou letterlijk de adem benemen? Via adem- en vitaliteitscoaching help ik je grip krijgen op energielekken en lastige emoties. Samen kijken we hoe je heel praktisch de stressreactie in je lichaam kunt ombuigen. Wat is daar voor jou voor nodig, welke patronen dienen zich keer op keer aan.

In dit coachingstraject leer je hier voor altijd een antwoord op te vinden. Je leert beter om te gaan met stress door te werken met je ademhaling. Je wordt bewust van het effect van stress op je lichaam, van energiebronnen en -lekken. Door gerichte interventies verlaag je stress en verhoog je vitaliteit.

Stress ga je niet uit je leven bannen. Het doel is een gereedschap te hebben dat je kunt inzetten om jezelf steeds weer tot een basis niveau te brengen en zo je veerkracht te optimaliseren. De mogelijkheid om een vitaal, veerkrachtig en gelukkig leven te leiden is dichterbij dan je denkt.

Neem contact op voor meer informatie of een gratis intake.

Mindful yoga

Mindful yoga biedt essentiële zelfzorg als je eigenlijk altijd aan staat. Want een continue input houd je geest alert en actief. Als je je hoofd niet uit kan zetten, bouwt mentale spanning steeds maar op. En mentale stress manifesteert zich in je lichaam.

In mindful yoga verbind je adem met beweging. Je leert bewuster je lichaam voelen, je adem te verdiepen en te verbinden met je bewustzijn. Door de focus die hierbij ontstaat val je samen met jezelf in het moment. De radertjes in je hoofd worden op pauze gezet en vermoeidheid maakt plaatst voor nieuwe energie. Je komt tot échte ontspanning.

Met een wekelijkse les heb je een ideaal en laagdrempelig stressmanagement systeem in handen.

Resoneert dit met jou? Natuurlijk kan ik je vanalles vertellen, toch is het beste om het te ervaren. In een proefles kun je zelf voelen wat mindful yoga voor je doet.

Er zijn diverse groepslessen op locatie (Utrecht), er is een wekelijkse een online zoom-les en een mindful yoga videoabonnement.

Neem contact op voor meer informatie of boek je proefles direct online.

Praktijkinformatie

Ynanna yoga en ademcoaching

ChrisTina Tomlow

Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Ynanna yoga en ademcoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.