Home > Vind hulp > PosiYou – coaching voor meer energie, veerkracht en vitaliteit

Onderzoek wat jíj wilt, wat je écht belangrijk vindt en welke keuzes je wilt maken, zodat je lichter in het leven en je werk staat.

PosiYou helpt je jouw persoonlijke zelfzorgmodus te ontdekken

Leer leven en werken vanuit je hart, in lijn met jezelf door ruimte, rust en tijd voor jezelf te creëren

Als zelfzorgcoach help ik je te onderzoeken wat jíj wilt, wat je écht belangrijk vindt en welke keuzes je wilt maken, zodat je lichter in het leven en je werk staat. Je ontdekt wat jouw persoonlijke zelfzorgmodus is. Tijdens mijn opleidingen en levenservaringen heb ik geleerd dat je energiebalans, veerkracht en vitaliteit van belang zijn om tegenwicht te bieden aan stress.

Voor wie of welke hulpvraag bied ik coaching aan?

  • Zorgzame, helpende & sensitieve vrouwen (o.a. zorgprofessionals, leidinggevenden, ondernemers, moeders, mantelzorgers)
  • Vergroten van je veerkracht en de regie over je leven terugkrijgen
  • Verminderen van stress, je energie leren managen en zelfzorg toepassen

Wat voor coach ben ik?

Mijn klanten omschrijven mij als een rustige en warme vrouw, begripvol en betrokken, maar ook kritisch en spiegelend. Ik luister altijd zonder oordeel en stel open en verhelderende vragen die je helpen zaken op een rijtje te krijgen, mogelijkheden te zien en andere keuzes te maken. Tijdens de gesprekken creëer ik een ontspannen sfeer met een persoonlijke aanpak. Ik ben een gevoelsmens, maar gebruik ook praktische tools.

Wat levert coaching door PosiYou jou op?

Ik maak als coach het verschil om je te leren hoe je met tegenslag, piekeren of gedoe om kan gaan. Vooral als je het gevoel hebt dat jij altijd voor anderen klaar moet staan en alles voor iedereen moet zijn. Je gaat met meer zelfvertrouwen en energie voor jezelf staan, en ontwikkelt de veerkracht die je nodig hebt om op te veren en uit te spreken hoe jij er in staat. Door positiviteit als uitgangspunt te nemen (zonder voorbij te gaan aan negatieve ervaringen in het leven) leef en werk je lichter, authentieker en met meer plezier.

Werkwijze

Ik coach vaak wandelend. Door buiten te zijn en te bewegen, daalt je stressniveau. Je ontspant en komt meer in het moment. Uiteraard coach ik ook binnen. Tijdens het kennismakingsgesprek staat jouw coachvraag en verwachting centraal, en geef ik aan hoe ik jou kan helpen. Jouw doelen worden als startpunt omschreven in een bevestigingsbrief, die wij beiden ondertekenen. Ik mail je regelmatig een thuiswerkopdracht of actiepunten als voorbereiding op het coachgesprek en om jouw einddoel te bereiken.

Coachlocaties

  • Driebergen-Rijsenburg (binnen en buiten)
  • Amersfoort (binnen en buiten)
  • Bunnik (buiten)

Gecertificeerd en aangesloten bij de NOBCO (beroepsvereniging voor coaches)

Praktijkinformatie

PosiYou – coaching voor meer energie, veerkracht en vitaliteit

Yura Boerma

Rijsenburgselaan 11
3972 EG DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online