Home > Vind hulp > OYA-Art

OYA-Art Healing

OYA-Art

Healing

Welkom!
Je kunt bij mij terecht voor vele uitdagingen en problemen. Mijn doel en zorg is, om je zo efficient mogelijk naar je zelf genererend vermogen te brengen. Dat doe ik met de grootst mogelijke zorg, kennis en liefde.
Mijn kennis is breed en mijn readers-kwaliteiten groot.
Als Sensi-therapeut meet ik veel uit op fysiek en mentaal gebied. Als systemisch werker (Familie-opstellingen en Walking-In-Your-Shoes) kunnen er vele diepliggende patronen en trauma’s geheeld worden. Als zielswerker heb ik hele korte lijntjes met gene zijde. Ook met overledenen kan nog erg veel geheeld worden. Hierbij kunnen de Akasha-kronieken heel behulpzaam zijn.

Ik geloof, dat heling gaat over meer dan alleen je lichaam en geest. Het gaat over patronen in dit leven, verbindingen met anderen, zowel levend als overleden. En ik geloof in het veld, waarin we verbonden zijn met onze voorouders en met degenen, die gaan komen.
Vanuit dit perspectief gaan we onderzoeken, wat voor jou bijdraagt aan de beste heling. Overigens ben ik binnen dit grote veld heel praktisch.

Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur en we bespreken een eventueel traject. In overleg kijken we naar gewenste methodes, die ik gebruik.

De consulten die ik geef zijn efficient en geven binnen een paar behandelingen resultaat. Helaas wordt ik niet vergoed door de verzekering. Daar staat tegenover, dat de wachttijd relatief kort is en je tijdens de intake zicht krijgt op het traject.

Praktijkinformatie

OYA-Art

Carla van Olst

Willibrorduslaan 30
5521 KC Eersel
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met OYA-Art
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.