Home > Vind hulp > Burn Out Poli – Gecertificeerde Coaches

Burn Out Poli

Al 15 jaar de multidisciplinaire, holistische oplossing voor compleet herstel bij stress en burn out.

Burn Out Poli kijkt naar de mens als een continu samenspel van mentale, emotionele en fysieke processen. Om gezond en gelukkig te leven mogen al die gebieden in balans zijn. Burn-out is een signaal dat deze balans verstoord is. Meestal als gevolg van jaren doorgaan op wilskracht.

Holistische benadering

Onze holistische 3D aanpak voorkomt en herstelt burn-out snel, effectief en duurzaam. We werken op de oorzaak, vandaar dat onze cliënten in 12 weken weer aan het werk zijn – met een gereedschapskist voor de komende 40 jaar. We leren je met mental coaching veerkracht op te bouwen. Met emotietherapie ontmantel je belemmerende onderliggende overtuigingen, waardoor je nooit meer terug valt in oud gedrag. De osteopaat behandelt jouw stressklachten waardoor je je sneller goed voelt en energie kunt opbouwen. Onze unieke 3D-begeleiding is een beproefde methodiek vanuit onze interne Unlimited Academy. De HBO-geaccrediteerde Unlimited Coachopleiding borgt de kwaliteit van de coaches die met ons samenwerken in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle.

Leestip: Interview Barbara Kok | 3D-programma bij burn-out

Burn Out Poli | Meer informatie

Onze coaches bespreken graag gratis en vrijblijvend de mogelijkheden voor jou in een eerste gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons

Testimonials van Burn Out Poli cliënten

“In 2016 heb ik een burn out gekregen door de combinatie van teveel stress op het werk en mijn privé situatie. Ik zag het even helemaal niet meer zitten. Ik moest om alles huilen terwijl ik juist een opgeruimd en vrolijk mens ben. Door intensieve begeleiding van Burn Out Poli ben ik er weer boven op gekomen. Ik had ook meteen een klik met deze professionele mensen en ik had al snel het vertrouwen dat ze mij weer uit deze afschuwelijke burn out konden trekken. Door persoonlijke begeleiding ben ik gaan graven in mijn verleden en erachter gekomen dat ik niet zo perfectionistisch hoef te zijn en me niet overal verantwoordelijk over moet voelen. Bovendien hoeft niet alles leuk te zijn, geef toe aan je verdriet. Door coachende en psychologische begeleiding ben ik gaan inzien wat mijn valkuilen waren. De ondersteuning die ik hierbij kreeg op het lichamelijk vlak door middel van osteopathie heeft ook mijn herstel versneld.”

“Al jaren ben ik aan mezelf aan het werk. Dat is best bijzonder, aangezien ik de 30 nog niet behaald heb. Veel verschillende invalshoeken hebben me al wat vooruit geholpen, maar toch liep ik op het werk vast en in mijn eigen gedrags- en denkpatronen. Ik zat in een neergaande spiraal. Bij Burn Out Poli heb ik de coachingssessies mogen doen; Wat een EYE OPENER! Het inzicht in welke patronen je gedrag en denken bepalen zijn een begin van een reis naar zelfverbetering. Want hoewel je meteen wel verandering merkt, dit is een proces voor jaren.

Het mooie van Burn Out Poli is dat je bij alle coaches merkt dat ze zich volledig toewijden tot jouw ontwikkeling. Je bent niet een nummertje, maar er wordt ECHT naar je geluisterd, oprecht met je meegedacht en met alle goede bedoelingen op je verbeterpunten gewezen. Voor mij was dit een gevoel van thuiskomen, ik voelde me meteen alsof ik op mijn plek was gekomen. Vanwege mijn positieve ervaring heb ik me direct voor de vervolgcursus opgegeven. Ik kan Burn Out Poli aan iedereen aanraden (en tot op heden doe ik dat ook om me heen).”

 

Burn Out Test

Twijfel je nog of je burn out klachten hebt? Doe onze gratis Burn Out Test.

Praktijkinformatie

Burn Out Poli – Gecertificeerde Coaches

Barbara Kok

Herenstraat 55A
2271CB Voorburg Amsterdam Rotterdam Zwolle
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Burn Out Poli – Gecertificeerde Coaches
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.