Home > Vind hulp > BoksCoaching

Bokscoaching

Raken zonder kwetsen

Bokscoaching. Ons team staat voor je klaar om je te helpen met je kracht te (her)vinden.

Wij geloven in de kracht van ervaringsleren. Het lijf liegt niet. Zodra je gaat bewegen start jouw leerproces. Vechtsport is een prachtige en intense leerinterventie waar je veel mee kunt bereiken. Het verwerken van oude boosheid, het vinden van balans en ook (weer) leren om oprecht contact te maken.

Het lijkt ons heel logisch, dat als je “vast-loopt” je onder andere anders moet bewegen voor verandering. Anders denken, voelen en iets anders willen, gaat samen met anders bewegen.

Onze coaches zijn allemaal minimaal HBO opgeleid, en middels doorlopende (bij)scholing en intervisie borgen wij een hoge kwaliteit. Wij hebben niet alleen een zuivere intentie, maar zijn ook allemaal goed opgeleid. Op 3 locaties in Nederland bieden wij EMDR in combinatie met boksen.

 

BOKSCOACHING | PRAKTISCHE INFORMATIE

Traject
Meestal variërend van 3-12 keer, afhankelijk van wat jouw behoefte. We leggen je niet vast, maar overleggen wat jij nodig hebt.

Locaties

Bokscoaching is te vinden op de volgende locaties.

Almere, Amersfoort, Den Bosch, Ferwoude (Friesland), Meijel, Rotterdam, Utrecht (Bilthoven en Driebergen), Zwolle.

Investering
€152 per sessie van 90 minuten. De eerste keer rekenen we mee, we willen direct echt met je aan de slag. Als je werkgever betaald, geldt het zakelijke tarief van €195.

Praktijkinformatie

BoksCoaching

Berend Oosterhuis

Pascalweg 1
8013 RC Zwolle, Amersfoort, Den Bosch, Ferwoude, Bilthoven, Direbergen-Rijssenburg, Meijel, Amsterdam, Rotterdam, Almere
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met BoksCoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.