Home > Blogs > Burn-out en Astrologie | Boogschutter

Burn-out en Astrologie | Boogschutter

BOOGSCHUTTER: 23 november tot 21 december

Burn-out & Astrologie | Boogschutter. Hoe staat jouw sterrenbeeld in verband met eventuele burn-out en stressklachten? Elke maand legt Astrologe Antoinette van der Kaaij het ons uit. Deze maand de Boogschutter.

Het teken Boogschutter behoort tot het vuurelement, het 3e vuurteken. Zijn planeet is Jupiter en behoort tot het 9e huis. Het is een beweeglijk teken; daardoor altijd onderweg en willen op reis, het buitenland trekt om hun horizon te verbreden en kennis te vergaren. Hogere opleidingen en studies behoren tot het teken Boogschutter en de planeet Jupiter. Hun positieve instelling inspireert anderen en daardoor een fijne reisgenoot, met Boogschutters is het leven een feestje.

Burn-out en de Boogschutter

Stelligheid en zelfbewustheid zijn de eigenschappen die ook bij dit vuurteken behoorlijk zichtbaar zijn.

Daardoor kunnen ze advies van anderen niet makkelijk aannemen; zij willen en denken te “weten” hoe het leven in elkaar zit, hun ontwikkeling komt van binnenuit.

Onafhankelijkheid is een grondeigenschap, omdat ze zelf bepalend zijn. Bij weinig aarde in de horoscoop vergeten ze het praktische stuk om te aarden; door overschatting, het komt wel goed.

Heling

Heling ontstaat door de planeet Jupiter. Voor het herstel van hun spirituele verbinding is het bewaren van integriteit en trouw te blijven aan hun innerlijke waarheid.

Wat hen gelukkig maakt: zijn de juiste mensen aan te trekken om hun spirituele groei te kunnen ontwikkelen. Door deze nieuwe ontmoetingen ontstaat er een nieuwe visie, een nieuw inzicht en een nieuwe spirituele groei. Andere culturen en religie past ook bij deze positieve Boogschutters en groei.

Sleutelwoorden voor de Boogschutter

Toekomstgericht, intuïtief en geboren optimisten.

Mocht je meer willen weten over het teken Boogschutter of hoe je een burn out kunt voorkomen lees dan mijn profiel.

Astrologe Antoinette van der Kaaij