Home > Behandelingen > Astrologie

Astrologie

Het verhelpen van burn-out klachten en het verminderen van stress begint bij het beter leren kennen van jezelf. Door meer te weten te komen over bepaalde gebeurtenissen in je leven, kun je er anders mee omgaan. Bovendien is ook je sterrenbeeld een bron van waardevolle informatie.

Wat is een astrologie behandeling?
In een sessie met een astroloog krijg je te horen hoe je jezelf beter kunt leren kennen. Het gaat dan dus vaak om het verkrijgen van een veranderde kijk op het leven. Door op een nieuwe manier naar jezelf te kijken, ervaar je een effectieve burn-out behandeling.

Om stress te verminderen moet je weten waar het vandaan komt. Wat is de oorzaak? Waardoor ervaar je zoveel stress? En hoe kun je dit in de toekomst anders aanpakken?

Voordelen astrologie als burn-out behandeling
Er zijn een hoop voordelen verbonden aan één of meerdere sessies met een echte astroloog. Zoals gezegd leer je jezelf beter kennen. Je ontvangt informatie over wat je kunt aanpassen in je leven om stress te verminderen. Astrologie komt daarmee met de volgende voordelen:

  • Leer je innerlijke zelf kennen: Hoe beter je jezelf kent, hoe meer verantwoord je keuzes gaan zijn. Vanuit deze gedachte ga je in een astrologie behandeling aan de slag. Je leert wie je diep van binnen bent en wat je nodig hebt.
  • Weet wat wel en niet kan: Vervolgens weet je beter te identificeren waar je grenzen liggen. Je leert te denken vanuit de gevolgen van bepaalde acties. Zo kun je stress verminderen door goed zicht te houden op wat wel en niet kan.
  • Op natuurlijke wijze tot rust komen: Uiteindelijk kom je dankzij astrologie op natuurlijke wijze tot rust. Er komt geen medicatie of fysieke invloed van buitenaf aan te pas. Je ontwikkelt puur van binnenuit een gevoel van rust.

Bekijk hier het overzicht van Astrologen op Balansportaal