Home > Vind hulp > Astroloog Antoinette van der Kaaij

Astroloog Antoinette van der Kaaij

Erkend praktijkvoerend lid AVN ( Astrologische Vereniging Nederland)

Wat zegt je sterrenbeeld over een burn-out, je valkuilen, sterktes en gebeurtenissen in je leven? Ik geef je graag inzicht in het verband tussen een burn-out en ons sterrenbeeld.

Na mijn vak als grimeuse/visagiste wilde ik de diepte in. De combinatie buitenkant-binnenkant leek me een goed vervolg op mijn eigen ontwikkeling. De 6-jarige opleiding bij Ascella van Hannie Vermeulen heeft mij als mens sterker gemaakt en inzicht gegeven in de patronen hoe het leven in elkaar zit. Ze was een uitstekende docente waar ik elke dag nog profijt van heb.

De opleiding  Zwarte Lichten Astrologie bij George Bode en Menno Noordervliet heeft het spirituele proces op gang gebracht.

Na jaren studie en vervolgopleidingen is nu mijn doelstelling astrologie voor iedereen toegankelijk te maken. Vooral jongeren wil ik kennis laten maken met de astrologie. Met nadruk op de praktische benadering hoe om te gaan met de blauwdruk van je eigen horoscoop, waardoor je gerichte keuzes kunt maken. Inzicht in je horoscoop geeft je een duidelijk beeld van de sterktes en valkuilen die je horoscoop met zich mee brengt. Mail mij voor meer informatie: a.kaaija@gmail.com

Astroloog Antoinette van der Kaaij | Maandelijke blog

Elke maand schrijf ik op Balansportaal een blog over het sterrenbeeld wat die maand centraal staat, per sterrenbeeld wordt duidelijk wat de valkuilen en sterktes zijn. Een mooie handleiding voor iedereen met burn-out en stressklachten.

Praktijkinformatie

Astroloog Antoinette van der Kaaij

Antoinette van der Kaaij

Fred Roeskestraat 90 A11
1076 ED Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Astroloog Antoinette van der Kaaij
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.