Home > Vind hulp > Oase Vitaal Praktijk

Rust - Vertrouwen - Inspiratie

Oase programma

Schitteren als jezelf

Uit eigen ervaring weet ik dat hooggevoeligheid een prachtige eigenschap is die veel potentie heeft: intens van het leven genieten, een zinvolle bijdrage leveren, boven jezelf uitstijgen. Ik weet ook dat je kans op overprikkeling en overmatige stress groter zijn. En dat tot bloei komen als HSP een enorme zoektocht kan zijn. Mijn eigen zoektocht heeft ongeveer 25 jaar geduurd. In die 25 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag met je deel. Want ik gun je een zoektocht die heel veel korter is. Ik gun je dat je snel weer rust, energie, vertrouwen en een sprankel ervaart. En ik  zie dagelijks bij mijn klanten hoe snel zij dat bereiken.

Echte aandacht voor jou!

Ervaar je veel last van je hooggevoeligheid? Voel jij je eenzaam of onzeker? Slaap je slecht, pieker je veel, heb je allerlei vage fysieke klachten of ben je vaak moe? Begrijpt de wereld om je heen jou niet, of heb je zelf moeite om de wereld te begrijpen? Weet je dat het anders kan maar het lukt je niet om structureel in balans te blijven?

Als jij een stap wil zetten waardoor je je niet alleen op korte termijn beter voelt, maar waardoor je ook structureel beter in je vel komt te zitten, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Met het Oase programma kom je tot rust, vertrouwen en inspiratie. Je bereikt persoonlijke groei door je eigen handleiding te leren kennen én hanteren. Je wordt getraind in het blijvend zelf toepassen van de aangereikte tools.

Praktijkinformatie

Oase Vitaal Praktijk

Sanja Zomer

Aalsterweg 136
5615 CJ Eindhoven
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Oase Vitaal Praktijk
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.