Home > Vind hulp > Inner-Joy

Welkom bij Inner-Joy!

Ik geloof dat wanneer we durven ons hart te volgen, onze intuïtie, ons innerlijke kompas, we een leven kunnen leiden vol geluk en vrijheid. Dat allerlei klachten zowel psychisch als fysiek, een uiting zijn dat we een leven leiden volgens overtuigingen die ons niet dienen. Misschien denken we nog het lelijke eendje te zijn, ons niet realiserend dat er ondertussen al lang een prachtige zwaan is ontstaan. Onze overtuigingen zijn al dan niet meer of minder bewust, al dan niet ontstaan vanuit je opvoeding, cultuur, vrienden. Waar ze vandaan komen maakt niet zo veel uit, wel wat je er aan kan doen!

Mijn missie is om mensen te leren hoe ze daar verandering in kunnen brengen. Hoe ze het leven kunnen gaan leiden waar ze altijd al van droomden. De wereld zou een mooiere plek zijn als hoofd en hart meer in balans zou zijn en ik zou graag iedereen willen helpen zijn of haar Inner Joy te vinden!

Gaat het even allemaal wat minder lekker of loop je ergens vast in je leven? Ik help jou weer de goede weg en jouw inner-joy te vinden door middel van psychologie eventueel in combinatie met een stuk energetische therapie/healing.

Meer informatie? Bezoek mijn website

Praktijkinformatie

Inner-Joy

Katja Dechering

Singelsteeg 2
3511 HB Utrecht
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Inner-Joy
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.