Home > Vind hulp > EsZensa Wellness I In verbinding met jezelf kun jij weer stralen

EsZensa Wellness | Alles draait om balans!

Herstel de verbinding met jezelf en word weer vitaal

Wat heb jij nodig?

Dat is de vraag die ik je zal stellen om jou effectief te kunnen begeleiden naar het herstel van de balans in jouw leven.

Ben je alsmaar moe, ervaar je langdurige stress, ben je burn-out of beheerst angst je leven? Voel je je overspoeld door sombere gedachten? Wees gerust, er valt echt iets aan te doen. Jij hebt altijd een keuze.

Het is NU tijd voor positieve verandering! Werk op een liefdevolle wijze aan je herstel en aan jezelf door eerst rust en ontspanning toe te laten. Geef je leven opnieuw vorm vanuit balans en nieuwe energie.
Maak (opnieuw) de verbinding met jezelf en laat alle aandacht uitgaan naar jouw fysieke en mentale herstel.

Eszensa Wellness | Over mij

Mijn naam is Sheila Haanstra – van Kan.
Als ervaren holistisch therapeut en moeder van twee temperamentvolle hooggevoelige kinderen weet ik goed hoe uitdagend het is om de balans in het leven te behouden of te hervinden. De balans tussen activiteit en rust, tussen geven en nemen, tussen denken en voelen, tussen inspannen en ontspannen.

Werkwijze

Vanuit mijn holistische praktijk begeleid ik sinds 2007 volwassenen, jongeren en kinderen met veel plezier naar het hervinden en herstellen van de balans. Ik ervaar het als een dankbare missie om met liefdevolle en bewuste aanraking en via holistische coaching, mensen dichterbij zichzelf te brengen, meer in verbinding met het eigen lichaam, met het gevoel en de emoties van het moment en meer in contact met de eigen essentie.
Met liefdevolle aanraking, in de vorm van massagetherapie en energetische therapie, wordt het parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd. Dit zenuwstelsel is verantwoordelijk voor rust, ontspanning, herstel en vertering. De belangrijkste zenuw van het parasympatisch stelsel, de nervus vagus, wordt bij liefdevolle aanraking actief. De nervus vagus is verbonden met alle organen en klieren en stuurt continu boodschappen heen en weer vanuit het hele lichaam naar de hersenen waarna fijne hormonen worden vrijgemaakt (oxytocine, serotonine, endorfine). In geval van chronische stress of trauma wordt de functie van de nervus vagus lamgelegd en heeft dit tot gevolg dat je niet meer goed kunt ontspannen of herstellen.

Daarom is aanraking van het lichaam en specifiek de nervus vagus, zo wezenlijk om jou te helpen de balans tussen (in)spanning en ontspanning te waarborgen.

 

Burn-out, depressie, vermoeidheid, angst.. een vitaliteitsprogramma kan jou helpen

Hoe kun jij je weer lekker in je vel voelen? Positief, energiek, ontspannen en vitaal?

Dit lijkt misschien een utopie wanneer je je moe voelt, depressief, gespannen of uitgeput. Maar met een holistische aanpak en begeleiding kun jij je leven echt een positieve wending geven. Laat mij je die helpende hand bieden.

Via mijn ontwikkelde vitaliteitsprogramma, dat bestaat uit een traject van 4 of 8 opeenvolgende wekelijkse sessies van massagetherapie en/of energetische therapie, ondersteun ik je in het vergroten van jouw vitaliteit en levenskwaliteit. Ik help je om bewust te worden van spanningen in jouw lichaam. Spanningen die veelal aan de basis liggen van spierpijn, vermoeidheid, depressie, angsten, burn-out of fysieke klachten. Ik nodig je uit om via de kracht van aanraking bewust te worden van jouw lichaam en eventueel onderdrukte emoties. Via de aanraking worden de emoties die geen aandacht hebben gehad, in beweging gebracht. Emoties gaan weer stromen waardoor je geholpen wordt om deze los te laten. Met als gevolg dat je je bevrijd kunt voelen van fysieke pijnen of oud zeer. Met de kracht van aanraking kun je jezelf weer als één geheel ervaren en dichterbij jouw gevoel komen als gevolg van een buitenwereld die soms kan overweldigen. Je voelt je meer aanwezig in het hier en nu en meer geaard in je eigen lijf.

Sheila Haanstra-van Kan, EsZensa Wellness, massage Breda, massagetherapeut Breda, vitaliteit, vitaal, burn-out preventie, burn-out, vitaliteitsprogramma, holistisch therapeut, holistisch coach, balans, stressreductie, massage bij stress, vermoeidheid, massage Breda, massagetherapie Breda, ontspanning, burn-out coaching, hsp, hooggevoelig, massage bij depressie, massage bij angsten, stress, traumaverwerking, verbinding, verstilling, rust, voelen, leefstijlcoaching Breda, slaapproblemen, zelfvertrouwen, aarden, lichaamsbesef, paniekstoornis, holistische gezondheid, leefstijl, holistische therapie Breda, holistisch therapeut Breda, stress therapie, holistische praktijk Breda, healing Breda, leren ontspannen, nervus vagus activatie

 Sheila Haanstra-van Kan, EsZensa Wellness, massage Breda, massagetherapeut Breda, vitaliteit, vitaal, burn-out preventie, burn-out, vitaliteitsprogramma, holistisch therapeut, holistisch coach, balans, stressreductie, massage bij stress, vermoeidheid, massage Breda, massagetherapie Breda, ontspanning, burn-out coaching, hsp, hooggevoelig, massage bij depressie, massage bij angsten, stress, traumaverwerking, verbinding, verstilling, rust, leren voelen, leefstijlcoaching Breda, slaapproblemen, zelfvertrouwen, aarden, lichaamsbesef, paniekstoornis, holistische gezondheid, leefstijl, holistische therapie Breda, holistisch therapeut Breda, stress therapie, holistische praktijk Breda, healing Breda, leren ontspannen, nervus vagus activatie, psoas massage, nervus vagus massage, ontspanningsmassage Breda

Wanneer jij goed voor jezelf zorgt, kun je ook (weer) voor anderen zorgen

Het vitaliteitstraject, alsook alle massagebehandelingen en healing consulten zijn erop gericht om (spier)ontspanning te bevorderen, psychische, emotionele of spierspanningen los te laten, geblokkeerde energieën te laten stromen, rust te ervaren. Kortom het biedt jou een moment van echte aandacht voor jezelf, voor ME-TIME. Want zodra je goed voor jezelf zorgt, ben je ook in staat om werkelijk voor een ander te zorgen. Begin dus eerst bij jezelf!

Ik vind het fijn dat ik je als holistisch therapeut en coach een balancerende tegenhanger kan bieden van alle drukte, van al het denken, doen en activiteit gedurende de dag. Omdat ik holistisch werk en dus mensen bekijk vanuit hun totale functioneren, ondersteun ik je met praktische en inspirerende leefstijl- en gezondheidsadviezen waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Ben je benieuwd of een vitaliteitsprogramma, masssagetherapie, healing en/of leefstijlcoaching iets voor jou kan betekenen? Informeer geheel vrijblijvend via een berichtje aan: info@eszensawellness.nl of via het directe contactformulier hier op Balansportaal. Ik help je graag bij jouw proces.

Boek je een vitaliteitsprogramma bij EsZensa Wellness, dan profiteer je nu van korting op beide trajecten.

Het vitaliteitsprogramma vraagt de volgende investering in jouw gezondheid:

Vitaliteitsprogramma 4 sessies van ca. 65 minuten:

Massagetherapie en/ of energetische therapie & vitaliteitscoaching (maximale duur 6 opeenvolgende weken) :
van €300 voor €280.

Vitaliteitsprogramma 8 sessies van ca. 65 minuten:

Massagetherapie en/ of energetische therapie & vitaliteitscoaching (maximale duur 10 opeenvolgende weken):
van €600 voor €560.

 

Ik nodig je uit in mijn praktijk om via ontspanning, echt helemaal jezelf zijn en alles los te laten wat jou niet (meer) dient.

 

Hartegroet & tot ziens bij EsZensa Wellness
Sheila Haanstra-van Kan

Praktijkinformatie

EsZensa Wellness I In verbinding met jezelf kun jij weer stralen

Sheila Haanstra-van Kan

Eekhoornstraat 20
4817 ES Breda
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met EsZensa Wellness I In verbinding met jezelf kun jij weer stralen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.