Home > Vind hulp > Coaching BewustZijn

Er kan een moment komen dat je het niet meer weet. Misschien loop je vast, of zit je al vast. Of ben je het overzicht op jezelf en je omgeving kwijt geraakt. In deze jachtige wereld vol prikkels, en de bijzondere tijd waarin we zitten is dat niet vreemd.

Wat doet dit mentaal met je? En met de prikkels, als je hooggevoelig bent?

Ik kan je helpen om je HSP-eigenschappen om te zetten in positieve signalen. Met behulp van enkele oefeningen die je ondersteunen en sterker maken, zal je minder, of nauwelijks prikkels ervaren. Daarnaast kijken we naar je sterke- en minder sterke punten, je valkuil, ga je grenzen aangeven en je gedachten meer ordenen.

Misschien krijg je vanuit het niets beelden, woorden of gevoelens. In dat geval ben je meer dan gemiddeld sensitief, Dat kan verwarrend zijn, en moeilijk om mee om te gaan. Hooggevoelig en -sensitief kunnen elkaar namelijk overlappen, en daardoor elkaar versterken.
Als je het nodig vindt kan ik je aangeven op welke wijze je hiermee kunt omgaan.

Naast mijn coaching en begeleiding op je hooggevoeligheid, kan ik als energetisch therapeut een eventuele fysieke of emotionele blokkade opheffen. Dat gaat je rust geven.

Hooggevoeligheid en/of -sensitiviteit kan lastig zijn. Blijf er niet mee rondlopen, het is niet de bedoeling dat je er last van blijft houden.

Verander deze eigenschappen in je kracht. Dan zijn ze een waardevolle aanvulling, of zelfs een verrijking voor je.

 

Ben je moe, zowel fysiek als mentaal? Dan is het tijd om op de rem te trappen, en na te gaan wat hiervan de reden(en) is/zijn. Ga niet door, want uit eigen ervaring weet ik dat de kans aanwezig is dat je oververmoeid raakt, of zelfs een burn-out kunt krijgen.

Vanuit je redenen kijken we wat hiervan de onderliggende oorzaken zijn. Als dit helder is, gaan we de overtuigingen die hiermee te maken hebben tranformeren.
Als dit is opgelost zal je meer zelfvertrouwen en een hogere eigenwaarde voelen, meer energie hebben, en je grenzen aangeven. Verder ben jij de baas over je gedachten, weet je wat je wil, en hou je rekening met jezelf.

 

In een omgeving waar je je veilig voelt stel ik vragen, ben soms subtiel, soms wat directer om helderheid te geven, en lees tussen jouw zinnen door. Met behulp van mijn intuïtie gebruik ik de tools die je op dat moment nodig hebt, afhankelijk van jouw proces en de gemoedstoestand waarin je verkeert.

Ik gebruik humor, ben praktisch, doelgericht, betrokken, nuchter en zonder oordeel. Daarbij bewaar ik altijd het totaaloverzicht op jouw proces. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid, respect en integriteit.

Als ik iets voor je kan betekenen hoor ik het graag.

Praktijkinformatie

Coaching BewustZijn

Ron van der Toorn

Basielhof 93
4907 AJ Oosterhout
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Coaching BewustZijn
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.