Home > Vind hulp > Praktijk voor Levenskunst

Waar wil je hulp bij?

Wil je je weer levend voelen? Tevreden? Wil je je je relatie weer stromend hebben? Wil je weer plezier hebben in je werk, in je partner, je kinderen? Wil je af van belemmerende gedachten, gevoelens en gedragingen?

Wat bied ik?

Samen met jou onderzoek ik de wortels van die jou belemmerende overtuigingen, gevoelens en gedragingen. En hoe die zich uiten in je lichaam. Ik zie ze als overlevingsstrategieën die je ooit echt nodig had maar die zich hebben vastgezet en disfunctioneel zijn geworden. Het zijn die overlevingsstrategieën waar je nu last van hebt.

Ik gebruik daarvoor het gedachtengoed van Past Reality Integration (PRI). Met deze methode heb ik inmiddels 17 jaar ervaring. Dat vul ik aan met lichaamsgericht werk volgens SE (Somatic Experiencing). En ik werk graag met dromen. Dromen geven vaak precies aan in welk overlevingsmechanisme je op dat moment in je leven vastzit en wat je te doen staat.

Die overlevingsmechanismen kunnen zich in van alles uiten. Zoals bijvoorbeeld in stress, angsten, depressies, burnout, wantrouwen, relatieproblemen, in gebrek aan levensvreugde. Maar ook in allerlei ziektes zoals migraine, fybromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom ed.

Wie ben ik?

Oorspronkelijk ben ik bioloog. Geleidelijk gegroeid in uiteenlopende vormen van begeleiding en therapie. Ik werk toe naar afstemming tussen verstand, gevoel en lichaam. Oftewel lichaam, ziel en geest.

Meer informatie vind je op mijn website.

 

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Praktijk voor Levenskunst

Gitta van Haagen

Rollerusstraat 14
1901PZ Castricum
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk voor Levenskunst
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.