Home > Vind hulp > ICI Consult – Rinske Hofman coaching

Ben jij dit?

Je voelt de zaken vaak goed aan. Je bent initiatiefrijk in wat je doet in je dagelijks werk en leven. Je ziet en regelt snel wat er nodig is. Mensen komen graag bij je voor advies, voor inspiratie. En nu zit je even op een punt, privé of werk, waar je zelf behoefte hebt aan iemand die vanuit een ander perspectief met je meekijkt. Omdat je zelf even niet meer met je eigen vraag verder komt. Helemaal logisch, dat dit gebeurt trouwens. Klinkt dit bekend? Dan herken je je waarschijnlijk in de mensen met wie ik werk en de vragen die zij hebben.

Herken je je in deze vragen?

Mensen komen met verschillende vragen bij mij. Een paar voorbeelden:

  • “Ik sta op een kruispunt in mijn (werk)leven. Welke kant wil ik op?”
  • “Ik heb het gevoel dat ik een beetje op ben, maar rustiger aandoen helpt niet genoeg. Wat speelt er en hoe breng ik hier verandering in?”
  • “Ik heb een idee maar toch lukt het steeds niet dit echt uit te voeren. Wat maakt dat ik het steeds niet echt vorm geef?”

Vaak heb je van alles geprobeerd en blijft je vraag terugkomen. Je hebt behoefte aan ruimte om dit nu te veranderen. Je wilt graag snappen waar het eigenlijk over gaat en met meer inzicht en vanuit rust je volgende stap zetten.

Ik help je hier graag bij.

Perspectief coaching - hoe ik werk

Ik adviseer en coach mensen die helderheid willen brengen in hun werk, in projecten en in ontwikkelingen op zakelijk en persoonlijk vlak.

Ze willen graag snappen hoe het zit en vanuit rust de eerstvolgende groeistap kunnen zetten.Ik geloof dat iedereen de kracht en de vaardigheden heeft om dát te doen wat hij te doen heeft in het leven, maar er soms even niet meer bij kan. Ik help je daar weer bij te kunnen zodat je voor jezelf scherp krijgt waar jouw toevoegende waarde zit en je weet wat je te doen hebt. Zo kun je keuzes maken die passen bij wie je bent waarbij je je kracht en vaardigheden vaak op een verrassende manier weer kunt inzetten.

Alle ervaring uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs combineer ik met gevoel en getrainde intuïtie om tot de essentie van je vraag te komen en van daaruit te helpen zien wat je eerstvolgende stap wordt, in je organisatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Een waardevolle manier om je proces richting te geven is voor mij het werken met een persoonlijk leerthema, dat je ruimte geeft door het in de tijd te zetten.

Je staat stil bij de verlangens die in je leven en waarvan je voelt dat die nu aan de beurt zijn om in je leven te gaan leren, te beoefenen of in eigendom te nemen.

Niemand kan vluchten voor zijn hart, daarom is het goed om te luisteren naar wat het zegt (Paulo Coelho).

Praktijkinformatie

ICI Consult – Rinske Hofman coaching

Rinske Hofman

De Ruyterstraat 13
7311 HS Apeldoorn
  • In de praktijk
Neem direct contact op met ICI Consult – Rinske Hofman coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.