Home > Blogs > De rustgevende kracht van Reiki

De rustgevende kracht van Reiki

Reiki wordt in deze tegenwoordige tijd steeds meer geaccepteerd door artsen en patiënten. Door nieuwe ontwikkelingen in de zorg en door nieuwe medicijnen worden er vele levens gespaard en kan de pijn die patiënten ervaren verholpen worden. Maar niet alleen deze nieuwe ontwikkelingen in de medische zorg kunnen zorgen voor pijnverlichting – ook Reiki kan hierbij helpen. Artsen en patiënten erkennen tegenwoordig meer en meer verschillende alternatieve therapieën.

rustgevende-kracht-van-reiki

Reiki

Reiki is een vorm van alternatieve therapie die gewoonlijk energetische genezing wordt genoemd. Door de moderne geneeskunde te combineren met Reiki kunnen de nieuwste medische ontwikkelingen nog beter werken.

Reiki kan door patiënten en artsen als vreemd ervaren worden en niet geaccepteerd worden, maar in verschillende ziekenhuizen verspreid over de wereld wordt Reiki meer en meer geaccepteerd. Dit komt doordat de behandelingen aanslaan en met behulp van Reiki de pijn van een patiënt verlicht kan worden. En doordat patiënten merken dat het de pijn verlicht, willen steeds meer patiënten gebruik maken van Reiki.

Reikibehandeling

Het woord Reiki betekent mysterieuze atmosfeer, wonderbaarlijk teken. Het komt van de Japanse woorden ‘rei’ (universeel) en ‘ki’ (levensenergie). Reiki is een soort energetische healing. Energetische healing richt zich op de energievelden rondom het lichaam. Energie geneeskunde heeft tot doel de energiestroom te helpen en alle blokkades te verwijderen. Dit gebeurt op een vergelijkbare manier zoals acupunctuur of acupressuur.

De voordelen van het verbeteren van de energiestroom kan:

  • Ontspanning mogelijk maken;
  • Pijn verminderen;
  • Genezing versnellen;
  • En Reiki kan andere symptomen van ziekte verminderen.

Reiki, wat tegenwoordig in vele ziekenhuizen wereldwijd wordt gebruikt, word als positief ervaren. De handen van de Reiki beoefenaar worden op het lichaam gehouden, dit kan op de blote huid zijn maar ook op de kleding. Zo wordt het hele lichaam geholpen om de pijn te verlichten die de patiënt ervaart. Deze pijn hoeft niet alleen letsel te zijn, maar kan ook geestelijk, emotioneel of spiritueel zijn.

Wilt u de juiste energiestromen weer door het lichaam laten vloeien?

Bij Reiki Lia kunt u passende behandelingen krijgen bij een breed spectrum van allerlei klachten. Reiki is geen vervanging van de reguliere zorg, maar het is zeker een ondersteuning voor de patiënten. Bij Reiki Lia kunt u tot rust komen en vloeien er na de behandeling weer juiste energiestromen door het lichaam.

Reiki Lia staat altijd voor u klaar om uw pijn te verlichten of om tot rust te komen. Met Reiki Lia kunt u de verbinding met uw geest en lichaam weer voelen en komt u tot rust tijdens de behandelingen. Heeft u een passende behandeling nodig, neem dan vrijblijvend contact op via de praktijkpagina van Reiki Lia.


Dit is een bijdrage van Lia van Stigt van Reiki Lia

reiki-lia