Home > Blogs > Ademcoaching bij slaapproblemen

Ademcoaching bij slaapproblemen

Slaapproblemen komen veelvuldig voor. Dit is erg vervelend, aangezien goede slaap een van de belangrijkste dingen is voor de mens. Zonder slaap voel je je niet alleen minder goed, maar ben je ook tot veel minder in staat. Vandaar dat men ademcoaching bij slaapproblemen steeds vaker toepast. Hierdoor ben je op een natuurlijke wijze in staat om je slaap flink te verbeteren.

ademcoaching-bij-slaapproblemen

Het belang van slaapproblemen verhelpen

Slaapproblemen verhelpen, is essentieel. Dit heeft alles te maken met de vele negatieve effecten van slaapproblemen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Een slechter geheugen
  • Minder concentratievermogen
  • Minder energie
  • Sneller ge├»rriteerd
  • Sneller ongelukkig

En dit is slechts een greep uit de negatieve effecten. In werkelijkheid is deze lijst nog een flink stuk langer. Dit laat het belangrijke inzien van het vinden van een oplossing. Op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. Zoiets wil je niet voor een langere tijd achter elkaar hebben. De negatieve effecten worden dan alleen maar erger.

Lees ook: Help! Ik kan niet slapen – Wat nu?!

Slaapproblemen verhelpen met ademcoaching

Middels ademcoaching ga je leren om op een betere, effici├źntere manier te ademen. Middels ademcoaching – of ademtherapie – ben je bijvoorbeeld in staat om kalmer te worden, stress weg te laten vloeien en bepaalde zaken te relativeren. Zeker voor het slapengaan, gaat dit flinke positieve effecten teweeg brengen. Door helemaal tot rust te komen dankzij ademcoaching, val je een stuk sneller in slaap. En is er minder stress, angst en spanning in je lichaam aanwezig tijdens het slapen? Dan gaat het slapen zelf er ook een stuk effectiever uitzien.

Kies een passende behandeling uit en ga vandaag nog van start. Binnen de kortste keren pluk je al de vruchten van een sterk verbeterde slaap. Je gaat veel meer energie hebben om je doelen in het leven te bereiken. En om er tegelijkertijd nog plezier uit te halen ook!

Vind op Balansportaal een ademcoach / ademtherapeut die jou kan helpen met je slaapproblemen