Home > Vind hulp > Transformational Touch Therapy

Transformational Touch Therapy

Voor diepe healing via het kwantumveld

Hoe zou ‘t zijn als er een bron van wijsheid in ons zit waarmee we kunnen communiceren? En waar we niet alleen mee kunnen communiceren, maar ook werkelijk veranderingen mee kunnen realiseren? Hoe zou ‘t zijn als die wijsheid jou helpt om bewust te worden van de echte oorzaak van je klachten, ziekte of ongelukkig zijn? En dat die de grondoorzaak van je problemen zichtbaar maakt, ongeacht of die oorzaak recent of lang geleden is. En dat je vervolgens die oorzaak kunt opruimen of transformeren naar iets dat juist heel bekrachtigend voor je is. Je vanuit die innerlijke bron ook nog eens heel veel hulp kunt krijgen? Hoe zou je leven er dan uit zien? Wat zou je dan doen, kunnen, hoe zou jij je dan voelen?

Wat ik zojuist beschrijf zijn de mogelijkheden die het kwantumveld ons biedt. Ook wel het nulpuntsveld, bewustzijnsveld of Tao genoemd. Misschien ken je die begrippen wel. De wetenschap zegt hierover dat het de basis van ons bestaan is, waarin alles met alles verbonden is, tijd en ruimte niet bestaan en dat het uit licht en informatie bestaat.

In een sessie is het mijn rol om je te verbinden met dit veld en daarmee met jouw innerlijke bron van wijsheid. Zodat jij vervolgens op die wijze bewust kan worden van wat je allemaal opgeslagen hebt, wat je allemaal ooit een plekje hebt moeten geven. En dat zijn niet alleen de gebeurtenissen in je leven an sich, maar ook de daarbij ontstane overtuigingen, onverwerkte emoties, het gemis of tekort, je gewoontes, de spanning in je lichaam. En nog veel meer. Hoe zou ‘t zijn als daar echt alles te vinden is wat jou gemaakt heeft tot wie jij nu bent, van het mooiste tot het donkerste? En als je daar toegang toe kunt krijgen om het op te schonen, te helen, te transformeren naar hoe jij het graag wèl wil; hoe zou dat zijn?

“Na de eerste sessie kreeg ik zicht op een tot op heden onontdekte overtuiging, ontstaan uit een ogenschijnlijk niets voorstellende gebeurtenis op 7-jarige leeftijd, met grote impact op keuzes en gedragingen van mij in mijn hele leven vanaf dat moment. Verrassend! Nu al, een paar dagen na de tweede sessie, merk ik een rust en vertrouwen in mezelf, die ik niet eerder zo heb ervaren. Alsof een ruis, die als stoorzender werkte, weg is.”

In deze tijd waarin er veel van ons gevraagd wordt komen burnout, trauma en depressie regelmatig voor. De impact daarvan op ons leven is vaak heel groot. Het kan er voor zorgen dat we niet goed meer kunnen functioneren. Ons leven is dan niet meer zo vrij, de glans is eraf, de rek is eruit. We zijn langdurig overvraagd, leven niet meer ons mooiste leven of worden plots uit onze kracht gehaald. We leven daardoor met de rem erop of ervaren het als overleven.

Ik ben er van overtuigd dat het leven ten volle geleefd wil worden en het altijd een weg terug zal willen vinden. En dat er in ons een oerkracht vrijkomt zodra we er voor kiezen om met onszelf aan de slag te gaan. Hoe zou ‘t dan zijn om je te verbinden met je diepste wijsheid en bewust te worden wat de werkelijke oorzaak is van je klachten?

Want misschien ben je nooit gezien in wie je werkelijk bent, nooit bevestigd in dat je goed genoeg bent. Of juist altijd gekleineerd of genegeerd. Of werd je voorgeleefd dat je jezelf moest wegcijferen ten dienste van de ander, of vooral altijd je best moest doen. Moest je eerder geboren worden dan ‘jouw tijd’, heb je tijdens de zwangerschap onbewust heftige dingen ervaren of heb je je tweeling broertje of zusje misschien wel moeten laten gaan. Of was je misschien niet gewenst. Werd je gepest, in elkaar geslagen of mishandeld. Heb je je als jong kind zelden veilig gevoeld. Zijn zelfliefde en eigenwaarde niet vanzelfsprekend voor jou omdat je daar nooit in gevoed werd. Dit zijn allemaal voorbeelden die ik in mijn praktijk voorbij zie komen. Allemaal ervaringen die na vele jaren nog impact hadden op het functioneren van volwassen mensen. Voorbeelden ook van mensen die daarmee aan de slag zijn gegaan en er heel concrete en voelbare stappen in gezet hebben.

“Toen ik opstond, voelde ik mij zoals ik dat nog nooit eerder had beleefd. Ruim … groot … vrij … alsof ik was binnengestapt in een nieuwe wereld. Dezelfde wereld … maar te bekijken door een nieuwe bril … ik voelde mij zeer, zeer onder de indruk.”

Als er op een computer ongewenste programma’s of bestanden zijn, dan gaan we opruimen, updaten en een virusscan opstarten. We zouden het geheugen opruimen, de harde schijf schonen, overbodige programma’s verwijderen en gebruikte programma’s updaten. En die virussen, die zouden we de deur wijzen. Dit komt heel dichtbij hoe we werken in een Transformational Touch sessie.

Transformational Touch | Werkwijze

In een sessie bespreken we eerst wat jouw doel is. Wat wil je graag opruimen, helen of doorbreken? Pijn, uitputting, verdriet, depressie? En wat wil je uitnodigen, versterken of toevoegen aan je leven? Meer ontspanning, zelfvertrouwen, meer blijdschap? We maken daar samen een heel concrete bestelling van die door het kwantumveld begrepen kan worden. Door deze intentie te zetten kan jouw innerlijke wijsheid vervolgens gericht voor je gaan werken.

“Het voelde alsof er steeds een stukje in mij weer opgevuld werd en ik alsmaar meer compleet werd. Heel fijn en ik ontspande steeds dieper. Ik ben er meer. Ik ben meer ontspannen. En ik slaap!!!! Wauw, wat is dat fijn.”

Nadat ik me verbonden heb met jouw diepste wijsheid zal ik je begeleiden met mijn stem, vragen stellen en suggesties doen. Ik zal je via dat diepe weten in jou uitnodigen om los te laten, in jezelf op te ruimen of om nieuwe bekrachtigende imprints te ontvangen. Daarin mag jij je aan je diepste wijsheid overgeven; laat het maar gebeuren! Jij hoeft zelf niets anders te doen dan het toe te laten en te vertrouwen in het proces. Je geeft je daarmee over aan jezelf, aan jouw eigen zelfhelende vermogen. En dat is super krachtig!

De diepe opruiming die plaatsvindt is als ‘t lostrekken van de wortel van het hele probleem: alles wat uit die wortel is voortgekomen, zal afsterven. Doordat je jezelf nu niet meer automatisch ondergeschikt maakt of je grenzen overschrijdt, vallen de redenen voor het ontstaan van bijvoorbeeld burnout en depressie weg. Want hoe zou ‘t zijn als je niet meer reageert vanuit een innerlijke pijn of kleinheid, maar vanuit vertrouwen, eigenwaarde en volledige zelfacceptatie? Wat zou dat voor verschil voor jou maken?

De ruimte die ontstaat door het opruimen gaan we vervolgens vullen met mooie en bekrachtigende ‘programma’s’ die jou in je volle potentieel zetten. Ik werk daarbij graag met o.a. veiligheid, eigenwaarde, zelfliefde en zelfacceptatie. Maar jij mag zelf in de grote webshop van het universum komen bestellen waar jij ten diepste naar verlangt. En het herstel van bijvoorbeeld burnout of depressie, dat kan vervolgens snel verlopen. Hoe mooi is dat?

Transformational Touch | Het Fundamentals Traject 

Ik heb een traject gecreëerd waarin ik alles samenbreng om jou ten diepste te kunnen helpen.

Dit traject bestaat uit:

  • acht sessies van 2 uur
  • diepe opruiming èn bekrachtiging
  • elke sessie afstemming op jouw situatie
  • tussentijds contact waar gewenst
  • een persoonlijke geleide meditatie.

Kosten: €1200,-

Meer Informatie & Contact

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen, heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met mij op. Daarbij kunnen we via telefoon of middels beeldbellen afspreken.

N.B. Naast het Fundamentals traject is het ook mogelijk om losse sessies te boeken.

“Een fijn gevoel van geaard zijn, van letterlijk méér op aarde zijn. Wat me ook opviel, was een speciaal gevoel van rust dat ik specifiek herkende van mijn zwangerschap. Dat vond ik erg bijzonder, dat dit gevoel terugkwam! Het was alsof ik weer meer in mijn vrouwelijke centrum kon zijn, in mijn bekken en baarmoeder.”

Praktijkinformatie

Transformational Touch Therapy

Sjaak Groenewoud

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Transformational Touch Therapy
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.