Home > Blogs > De taal van je ziel

De taal van je ziel

Soms kunnen we zo vastlopen, dat we de fluisteringen van de ziel niet meer horen. We zijn moe van de zoektocht naar de sleutel: een oplossing of een antwoord. Twijfelend vragen we ons af hoe nu verder te gaan in ons leven. Je wilt niets liever dan dat de ‘uitputtende fase’ waarin je je bevindt, ophoudt. De uitzichtloosheid breekt je op. Evenals het niét in contact kunnen komen met je gevoel. Tijd voor soul-talk! Wat is nu de diepere betekenis van jouw proces? Wat wil jouw ziel jou zeggen? Het is niet raar dat het je – in deze fase – moeite kost om je af te stemmen op die wijsheid. Soms lopen nu eenmaal te veel dingen door elkaar heen, die ontrafeld mogen worden. De energie van de huidige tijd, vraagt juíst om het contact met je ziel te verdiepen. Mijn passie is om het ‘onzichtbare’, zichtbaar te maken. Dit doe ik door me af te stemmen op jouw ziel en haar woorden terug te geven aan jou.

soul-talk

Kalmeer je mind

Ervaring (vanuit zowel mijn praktijk als persoonlijk) heeft mij geleerd dat je mind-talk zachter wordt, als je de diepere betekenis van je proces gaat begrijpen. Het geeft je net dat stukje rust, wat zo welkom is. Ik wens dat jij je meer kunt ontspannen in de situatie, waarin je je nu bevindt. Als je namelijk het gevoel hebt in een kelder te zitten en geen hand voor ogen ziet, dán is het tijd om te stoppen met denken. Je geniale brein – constant op zoek naar oplossingen – is in deze fase niét meer je vriend. Klinkt onflatteus, maar je bent precies daar, waar je hoort te zijn. Ook al denkt jouw mind daar misschien heel anders over ;-)

Respecteer je proces

Kun je erkennen dat je een groeiproces niét kunt versnellen. Dat je pas kunt oogsten, als je zaadjes plant. Deze zaadjes hebben water nodig om te groeien. Dit geldt ook voor jouw unieke proces. Kun je er deze keer helemaal voor jezelf zijn? Eigenlijk is het faciliteren van je persoonlijke ‘doorbraak’ jouw enige taak. Dit wordt makkelijker als je meer in het vertrouwen komt.

Heb vertrouwen

Als jij het niet weet, is er altijd iets groters dan jij wat het wel weet. Kun je, beetje bij beetje, de weerstand loslaten. Iets meer overgeven aan het moment, zónder de realiteit uit het oog te verliezen met betrekking tot je huidige situatie. Hoe gek het ook klinkt, de fase waarin jij je bevindt, is het goud! Heb vertrouwen, dat er een moment gaat komen waarin je met compassie terugkijkt naar je proces en alle opgedane ervaringen gaat koesteren.

Ik wil jou graag iets geven…

Als jij jouw unieke ‘Soul-Talk’ boekt bij mij naar aanleiding van deze blog, dan ontvang jij korting!

Lees meer op mijn website.


Dit is een bijdrage van Wendi Kastelijns 

wendi-kastelijns