Home > Vind hulp > Puur en Zuiver Coaching

Puur en Zuiver coaching

Puur en Zuiver Coaching

Effortless Coach

Soms heb je de behoefte aan iemand die er voor je is, die naar je luistert en jou naar jezelf laat kijken. Liefdevol, oprecht, puur en zuiver, met soms een kleine knipoog en wat speelsheid. Waardoor jij weer tot jezelf kunt komen, weer weet en voelt wie jij in wezen echt bent. Wat je wilt en waar je blij van wordt. Ik luister graag naar jou, zodat we met elkaar kunnen onderzoeken wat jij nodig hebt om stappen te zetten op jouw weg naar een moeiteloos leven

Het kan zijn dat jij op dit moment veel stress ervaart, waardoor jij je down, overprikkeld en/of vermoeid voelt. Wellicht voel jij je altijd al wat onzeker over wie je bent en wat je doet. Of ben je Hoogsensitief, perfectionistisch, voel jij je een vreemde eend in de bijt.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een leuk leven leidt en toch denkt: ‘is dit alles?’ Je hebt behoefte aan een nieuwe uitdaging, je wilt het roer omgooien of bewuster in het leven staan. En wat je dan precies wilt en hoe je dat doet, daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.

Schroom niet en gun jezelf tijd en ruimte voor jezelf… flow, joy en happiness

Puur en Zuiver Coaching | Werkwijze

De eerste afspraak bestaat uit een kennismakings- en ontdekkingssessie, hier zijn geen kosten aan verbonden.

De vervolgsessies bestaan uit gesprekken, waarbij de ‘body-mind connectie’ centraal staat. Verder werk ik met ademhalingsoefeningen, meditaties en geleide visualisaties, zodat ik naast jouw bewustzijn ook jouw on(der)bewustzijn aanspreek. Eventuele ondersteuning met behulp van etherische oliën hoort ook tot de mogelijkheden.

Puur en Zuiver Coaching | Mijn verhaal

Mijn naam is Janne en in het voorjaar van 2017 was ik aanwezig bij een lezing van Michael Pilarczyk De ondertitel hiervan was  ‘Leef je mooiste leven’ en ik kon alleen maar huilen… Mijn mooiste leven leiden… dat was ik absoluut niet aan het doen. Ik had mezelf nogal weggecijferd, waardoor ik mezelf gevangen voelde in een relatie waarin ik niet meer gelukkig was. En ik had en baan waarin ik mijn energie en passie niet echt kwijt kon. Maar ja, wie was ik om daar iets in te veranderen? En als ik dan bedacht dat ik dat wel mocht doen, dan zette ik een klein stapje in de goede richting en wist daarna niet hoe ik verder moest op dat pad.

In het voorjaar van 2018 ben ik begonnen met de opleiding Effortless coaching… life changing. Het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven! Tijdens de opleiding heb ik middels mooie gesprekken en diepgaande interventies mezelf echt leren kennen. En heb ik kunnen voelen dat ik mezelf mijn mooiste leven mag gunnen. Dat ik, vanuit liefde voor mezelf en de mensen om mij heen, voor mezelf mag kiezen. Wat een rijkdom, wat een geschenk!

Ik heb geleerd dat ik het zelf zal moeten doen en dat betekent niet dat ik het alleen hoef te doen. En dat geldt natuurlijk ook voor jou!

 

Puur en Zuiver Coaching | Contact

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op:

Janne Hofman

T: 06 53 70 16 44

E: info@puurenzuiver.nu

Praktijkinformatie

Puur en Zuiver Coaching

Janne Hofman

Rijksstraatweg 24
2022 DA Haarlem
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Puur en Zuiver Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.