Home > Vind hulp > Praktijk Coaching Aanzet

Coaching aanzet silvolde

Coaching Aanzet – Jij bent aan zet!

Erkende CSR Stresscoaching – Loopbaancoaching – Teamtrainingen

Praktijk Coaching Aanzet helpt jou om het beste uit jezelf te halen. Dit op basis van goed gefundeerde tests en analyses, onze expertise en ervaring vanuit beroepsopleidingen en werkervaring. Hoewel we in staat zijn jongeren en volwassenen te ondersteunen door middel van persoonlijke coaching, ligt onze focus ook op loopbaanbegeleiding, studie- en studiekeuzebegeleiding en coaching bij stress & burnout.

Coaching bij Stress volgens de CSR-Methode
Langdurige overbelasting put je uit en ontregelt je stress- en immuunsysteem. Wil je stoppen met roofbouw plegen of hulp bij het herstellen van burn-out? De CSR-Methode pakt stressklachten en burnout psycho-biologisch aan. Dat betekent dat je wordt gecoacht op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Coaching Aanzet is CSR gecertificeerd en werkt volgens deze methode.

Loopbaancoaching
Het maken van een carrièrestap gaat soms vanzelf, maar vaak zijn er vele stappen te nemen en dillema’s te overwinnen om de juiste keuzes te maken. Coaching Aanzet helpt je om te weten wat je echt wilt, je kwaliteiten en je valkuilen kennen, de juiste kansen vinden en jezelf weten te verkopen.

Teamtrainingen
Voor teams bieden wij diverse teambuildingsactiviteiten zoals het ontdekken van sterke punten van het team en de teamleden. Je leert elkaar te ondersteunen en effectief gebruik te maken van elkaars kwaliteiten zodat je beter kunt samenwerken.

logos coaching aanzet

 

Praktijkinformatie

Praktijk Coaching Aanzet

Gabrielle Kiefmann

Kerkenstraat 5
7064 BH Silvolde
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie