Home > Vind hulp > Crossroad Options Coaching

Geef je leven of loopbaan een boost in een nieuwe richting

Ja, ik wil graag een duwtje in de goede richting

Met vertrouwen naar jouw bestemming

29 en 30 maart – lente workshop “Opstellingen in de Natuur”

Af en toe bevinden we ons op een kruispunt en zijn we onzeker welke weg we moeten inslaan. Het is op deze momenten dat ik je help om je eigen weg te kiezen op jouw unieke kruispunt. Waarna je  met vertrouwen verder kunt naar  jouw bestemming.

  • Voel je dat je voor een belangrijke keuze staat, maar je weet niet wat of hoe?
  • Voel je je eenzaam en niet altijd welkom bij anderen op je werk,  in de gemeenschap of dit land?
  • Voel je een zware last van verantwoordelijkheid waardoor je niet toe komt aan de dingen die je graag wilt?
  • Is jouw leven een ratrace zonder een betekenisvol doel?

Om antwoorden te vinden op deze of soortgelijke vragen, kan coaching in de ontspannende natuur van het Groene Hart van Nederland je helpen.

Personal Coaching in de Natuur

Door simpelweg in de natuur te zijn, kom je in de juiste gemoedstoestand. Door te wandelen, begin je te bewegen, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Wandelen creëert ruimte voor stilte en reflectie. Oogcontact is ongedwongen, omdat we niet tegenover elkaar zitten. Het vertragen van je tempo in elke sessie stelt je hoofd en je hart in staat om een betere balans te vinden, en je intuïtie zal gemakkelijker naar voren komen.

Lees meer –>

Coachingsretraite

Heb je zin om een volledige coachingervaring te beleven in korte tijd? Weg van alle dagelijkse drukte en afleidingen?

Deze meerdaagse personal coachingsretraite in de natuur is dan ideaal. Tijdens de retraite verblijf je in een comfortabel huisje op het platteland. Elke dag heb je één of twee coachingsessies. Bovendien kun je optionele extra’s kiezen om te ontspannen tussen de sessies door.

De aanbevolen retraite duurt 3 tot 5 dagen, maar ook een intensief arrangement van één dag is mogelijk

Lees meer –>

Word je eigen beste vriend

Wil je de verschillende kanten van je persoonlijkheid te ontdekken met een speelse en impactvolle coachingsmethode?

Met Voice Dialogue ontmoet je kanten van jezelf die je heel goed kent en die je vaak succesvol door het leven leiden. Maar ook de kanten die wat meer op de achtergrond zijn geraakt en graag gehoord willen worden. Of met wie je je minder op je gemak voelt. Je leert dat al deze kanten van jezelf een doel hebben: ze hebben allemaal het beste met je voor, en willen je graag helpen in je leven.

Lees meer –>

Wie ben ik?

Ik ben Bram, met 30 jaar ervaring in het coachend leidinggeven. Na een groot deel van mijn leven in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, ben ik sinds 2018 weer terug in Nederland. In 2021 ben ik als personal coach mij volledig gaan richten op het ondersteunen van mensen die het even lastig hebben in hun werk of hun leven. Ik heb hierin een nieuwe passie ontdekt en doe dit werk met heel veel plezier. Sinds 2021 heb ik meerdere opleidingen gevolgd als Professional Coach, Natuurcoach en Voice Dialogue facilitator. Ik ben sinds 2023 geaccrediteerd bij de NOBCO als Coach Practitioner.

Ik werk nu als externe coach voor een ontwikkelingsprogramma voor Young Professionals in de gemeente Diemen en om Internationals in Nederland hun plek en bestemming te leren vinden. Daarnaast heb ik een groot aantal mensen geholpen met heel uiteenlopende coaching vragen. Ik doe dit meestal  vanuit mijn woonplek in de natuur van het Groene Hart. De groene en stille natuur rond mijn huis en in mijn praktijkruimte werken rustgevend, waardoor we sneller en beter bij de kern kunnen komen. Ik help daarbij door er volledig voor jou te zijn en je te ondersteunen met de keuzes die je graag wilt maken om met meer vertrouwen in jezelf je eigen richting te kiezen.

Ervaringen

“Bram is als geen ander in staat goed te luisteren. Zijn analytische vermogen, de prikkelende, nieuwsgierige vragen die hij stelt en zijn open houding maken hem tot een prettige coach die zijn licht laat schijnen op kanten van een kwestie die je zelf nog niet gezien had. Zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven en het feit dat hij over de hele wereld heeft gewoond voeden zijn brede kijk op het leven. Een topper! “

“I found my coaching with Bram to be a really new and energising way to learn about myself as well as what my future goals are. I am 24 years old looking to find my next steps in life, and had never heard from nature coaching before. Bram really helped me gain insight into what want, as well as what is holding me back. I thoroughly enjoyed using different parts of his farm to go through the trainings. It is a pleasant break from the city. Bram himself made me very comfortable, and was very good at explaining both how to do the exercises and what we were doing them for.”

“Ik vond het heel spannend om een Voice Dialogue sessie te stappen in een uitdagende periode in mijn leven. Bram straalde vertrouwen en ondersteuning om het avontuur aan te gaan. Ik vond de begeleiding van Bram heel professioneel en binnen het veilige veld konden kwetsbare delen van mezelf er ook zijn. De fijne plek waar Bram de sessies deed brachten een extra touch aan het geheel. Bram bracht me tot diepe inzichten die me weer verder hielpen op mijn levensweg”

“Superboeiend om de wirwar in m’n hoofd in delen van mezelf te representeren. De rustige en kundige begeleiding maakte dat ik ook echt durfde te uiten en voelen. Bram is een goede luisteraar die je op een fijne manier tot nieuwe inzichten kan begeleiden. Ik beveel een Voice Dialogue sessie bij Bram aan voor zo ongeveer iedereen die wel eens ergens mee zit. 😉”

Praktijkinformatie

Crossroad Options Coaching

Bram de Ruiter

Zuidzijde 130A
2411RX Bodegraven
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Crossroad Options Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.