Home > Vind hulp > OsteoHolland

OsteoHolland

Osteopathie Voorburg

OsteoHolland is een praktijk voor osteopathie in Voorburg. Daarnaast hebben wij ook een praktijk in Wassenaar.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van verschillende soorten pijn en klachten. Ons team van gediplomeerde en geregistreerde osteopaten heeft ruime ervaring en gebruikt moderne technieken om je te helpen met je specifieke gezondheidsklachten.

Osteopathie op basis van een wetenschappelijke aanpak

Bij OsteoHolland zijn alle osteopathie behandelingen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten – uiteraard afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften.  

We richten ons op het verkrijgen van de beste resultaten met zo min mogelijk behandelingen. We evalueren periodiek je vooruitgang en passen – daar waar nodig – ons plan aan om ervoor te zorgen dat het aan jouw persoonlijke wensen en behoeften voldoet. Open communicatie ligt aan de basis van wat we doen; je weet altijd precies waar je aan toe bent wat betreft jouw doelstellingen, zodat die haalbaar en realistisch blijven. Met een combinatie van efficiëntie, eerlijkheid en transparantie gaan we samen aan de slag – op weg naar een betere gezondheid!

Osteopathie | Soorten behandelingen

De osteopaten van Osteo Holland behandelen vele verschillende klachten en aandoeningen, waaronder pijn aan het bewegingsapparaat zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, knieblessures, gewrichtspijn en zenuwpijn, maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor behandeling bij o.a. frozen schoulder, kaak luxatie, ademhalingsproblemen, carpaal tunnel syndroom, heupartrose, verstuikingen, spanningshoofdpijn, maag- en darmklachten, menstruatieproblemen, burn outs en herstel na COVID.

> Bekijk alle behandelingen van OsteoHolland

OsteoHolland | Werkwijze & Meer Informatie

Bij OsteoHolland kiezen we voor een gezamenlijke aanpak met elke patiënt, zodat zij zelf beslissingen kunnen nemen over hun eigen behandeltraject bij ons. Ons professionele team streeft ernaar een omgeving te creëren waarin men zich gesteund voelt tijdens het behandelproces, waardoor ze zowel lichamelijk als geestelijk positieve resultaten kunnen ervaren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het directe contactformulier op deze pagina of stuur een e-mail naar info@osteoholland.nl 

osteo-holland

Praktijkinformatie

OsteoHolland

Sascha Bargi

Oosteinde 137
2271 EE Voorburg
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met OsteoHolland
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.