Home > Vind hulp > Kompas naar een energieker leven

Trauma & Polyvagaal sensitief levenscoach en therapeut

Voel je welkom wanneer je wil herstellen van een burn-out, veel stress, hoog-gevoeligheid, overprikkeling, angst en depressieve gevoelens ervaart, trauma wil verwerken, je mentaal, emotioneel, lichamelijk of je relationeel welzijn wil vergroten.

Trauma & Polyvagaal sensitieve coaching en therapie

Met trauma & Polyvagaal sensitieve coaching en therapie kijken we niet zozeer naar gedrag maar gaat de aandacht naar de diepe, onbewuste lagen van waaruit gedrag voortkomt. De Polyvagaaltheorie gaat over de werking van het autonome zenuwstelsel en verklaart veel gezondheidsklachten maar ook de manier waarop we ons verbinden met onszelf en met anderen. Jouw autonome zenuwstelsel en de werking daarvan kun je zien als jouw fundament. Door hier inzicht in te krijgen, ga je jezelf, je lichaam en je gedrag beter begrijpen en meer compassie voor jezelf voelen.

Begeleiding

In mijn begeleidingstrajecten vind ik een fijne samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en veiligheid belangrijk en bied daarom een kennismakingsgesprek aan alvorens een traject start, om te verkennen of een samenwerking goed voelt voor jou.

De methode die ik voornamelijk toepas in de begeleiding is de zogenaamde polyvagaalladder. De polyvagaalladder geeft je inzicht in de werking van jouw autonome zenuwstelsel. Je gaat leren hoe deze reageert in bepaalde situaties en hoe je dat herkent. Ook ga je leren wat jou helpt om je autonome zenuwstelsel veerkrachtiger te laten meebewegen met uitdagingen in jouw leven. Naast het toepassen van de polyvagaalladder maak ik ook gebruik van lichaamswerk in de vorm yoga- en ademtherapie waarmee je je lichaams- en adembewustzijn kan vergroten en je zenuwstelsel beter kan gaan reguleren.

Ik bied o.a. begeleidingstrajecten aan van 6, 9 of 12 weken maar losse sessies zijn ook mogelijk.

Informatieochtend

Elke 2e vrijdag van de maand tussen 9.00-11.30 uur. Waarom de Polyvagaaltheorie jou kan helpen met je hulpvraag op het gebied van gezondheid en relaties en op welke manier ik het toepas in mijn begeleidingstrajecten vertel ik tijdens deze gratis informatieochtend. Bij interesse graag een afspraak maken via email kompas@marloesvanbeek.com.

Over mij

Mijn passie voor mijn werk is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring op mijn pad naar een energieker leven. Onderweg ondervond ik dat alleen een gezond eet- en beweegpatroon niet voldoende was en dat ik helemaal mocht afdalen naar mijn basis. Op welke manier deze zich heeft gevormd vanaf mijn vroegste jaren en hoe deze invloed heeft op mijn welzijn. Met deze kennis kan ik met meer zachtheid en compassie naar mezelf kijken.

Praktijkinformatie

Kompas naar een energieker leven

Marloes van Beek

Getfertweg 21A
7512 BA Enschede
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Kompas naar een energieker leven
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.