Home > Vind hulp > Focus op gevoel | Amsterdam

Focus op Gevoel

Healing & Coaching

 

Ontmoet je verborgen zelf

Als ik je nu zou vragen of jij je mentaal, emotioneel en lichamelijk in balans voelt, kun je dan met een volmondig ja antwoorden? Waarschijnlijk niet. En dat is helemaal niet zo vreemd in een maatschappij waarin we continu worden opgejaagd en uitgedaagd tot het uiterste van ons kunnen.

De tijd lijkt steeds sneller te gaan, jouw grenzen worden opgerekt en verlegd. Ben je regelmatig futloos en moe? Pieker je veel? Heb je last van stress en/of emotionele buien? En weet je dat als je hooggevoelig van aard (HSP) bent, je eerder en nog intensiever last kunt hebben van deze klachten?

Daarbij kunnen ook persoonlijke issues, met een oorsprong in de kindertijd, een rol spelen. Jouw ouders hebben je zo goed mogelijk geprobeerd op te voeden, de vraag is alleen of jij wel echt gezien, gehoord en gevoeld bent in wat jij nodig had. Of heb je je aangepast aan dat wat van je verwacht werd?

Focus op Gevoel | Reconnective Healing

Het blijkt dat oude conditioneringen zich kunnen uiten in een hardnekkige, koppige en ongeduldige houding of zelfs vluchtgedrag. Wil je dit graag ombuigen naar meer rust, vitaliteit en focus? Een leven waarin voldoende ruimte is om weer naar je eigen intuïtie te luisteren? Probeer dan Reconnective Healing!

In de healing sessie begeleid ik je van een ontstemde naar een zuivere staat van zijn, zoals een pianostemmer zijn werk doet. Je voelt je na afloop ontspannen, dichter bij jezelf en je hebt weer voldoende energie om het leven te leiden zoals jij dat graag wilt.

 

Benieuwd hoe dit werkt?

Ja, vertel me meer 

 

 

Praktijkinformatie

Focus op gevoel | Amsterdam

Caspar Veeger

Van Eeghenstraat 11 hs.
1071 ES Amsterdam
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Focus op gevoel | Amsterdam
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.