Home > Behandelingen > Burn out, stress coach

Burn-outcoach

Heb je al een tijdje te maken met burn-out klachten? En wordt de stress intussen zo erg dat je er echt iets aan wil doen? Dan is het waarschijnlijk hoog tijd om een burn-outcoach of stresscoach in te schakelen. Als expert op het gebied van een effectieve burn-out behandeling kan een burn-outcoach of stresscoach je verder helpen.

Wat doet een burn-outcoach?

Een burn-out coach gaat met je aan de slag om stap voor stap uit de burn-out te geraken. Een burn-out of een hoge mate van stress komt vaak niet zomaar opzetten. Hier gaat een langdurig proces aan vooraf. En dus is het belangrijk dat je ook de tijd neemt om langzaam maar zeker weer terug op het oude niveau te geraken.

Door te kijken naar de oorzaak van de burn-out klachten, sla je samen met een burn-out coach de goede weg in. Je bouwt jezelf weer helemaal vanaf de grond op.

De voordelen van een burn-outcoach


Een effectieve burn-out behandeling begint met het vinden van iemand die jou begrijpt. Die precies weet wat je momenteel doormaakt. Een burn-outcoach is een expert op het gebied van stress verminderen. En dus ervaar je de volgende voordelen van het werken met een burn-outcoach:

  • Minder stress: Een constant gevoel van stress is een van de ergste gevoelens die je kunt hebben. Je staat daardoor continu onder druk. Met een burn-outcoach ervaar je binnen de kortste keren minder stress.
  • Positievere kijk op het leven: Zo ga je met een effectieve burn-out behandeling als deze weer een positievere kijk op het leven ontwikkelen. Je voelt je weer zoals je je voelde voor de burn-out klachten. Vrij van spanning.
  • Functioneren als vanouds: Ook fysiek gezien ga je weer functioneren als vanouds. Je hebt weer de energie om te werken, te sporten en om gewoon in het algemeen te genieten van het leven.

Bekijk hier het overzicht van burn-out coaches op Balansportaal

Bekijk hier het overzicht van stress-coaches op Balansportaal

 Werk je zelf als burn-out coach of stress-coach? Meld je dan hier aan.