Home > Vind hulp > Yacintha Food & Life Coach

Yacintha Food & Life Coach

Bezoek mijn website

Yacintha Food & Life coach

Coaching bij burn-out, ziekte, stress, angst en traumaverwerking

4 energieën | Breng ze in balans

Als je leert luisteren naar je lichaam en je hart en er goed voor zorgt, dan ben je al een heel eind op weg naar een vitalere versie van jezelf. Dit doe je door geregeld rust te nemen en voor ontspanning te zorgen. Door bewust te kiezen voor gezondere voeding en meer beweging in de buitenlucht. Als je ook nog leert los te laten wat jou niet meer dient en waar je geen invloed op hebt, dan vind je je balans weer terug. De balans tussen al jouw energieën, je fysieke en mentale en je emotionele en spirituele! Een gezond hoofd in een gezond lijf, met ruimte voor je intuïtie. Met mijn manier van coaching en begeleiding kun je op al deze vlakken werken aan bijvoorbeeld het herstel na een burn-out, (long) covid, een ziekte of een andere grote verandering in je leven zoals rouw, angsten en verdriet.

Ontspanning | Yoga

Ontspanning betekent voor iedereen iets anders. Een boek lezen, wandelen in de buitenlucht, een sport doen. Ontspanning kan in zowel actieve als passieve vorm – als het maar zorgt dat je de dagelijkse zaken even kunt vergeten. Voor mij werkt yoga, mindfulness en meditatie heel erg goed. Als yogadocent kan ik deze vormen integreren in mijn coaching. Ik ben opgeleid door MVP, een Yoga Alliance gecertificeerde opleider (200 RYT) en ik ben gespecialiseerd in de volgende stijlen: Vinyasa (flowyoga), Hatha, Restorative (herstel) en Yoga Nidra (ontspanning & slaap). Daarnaast heb ik een opleiding  Yoga bij traumaverwerking en verdriet gedaan.

Yoga & coaching | Past bij iedereen

Coaching op basis van de yogafilosofie en mindfulness is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je leert op een andere manier kijken naar jezelf, wie jij bent en wat datgene wat jou dwarszit voor invloed heeft op jou en de keuzes die je maakt. Je wordt je bewuster van jezelf, je lichaam en vooral je gevoelens. Door deze manier van coaching leer je meer in het nu te zijn, dan je zorgen te maken over zaken uit het verleden of de toekomst. Bij de online programma’s op deze website vind je een korte online cursus yoga en traumaverwerking. Met deze training kun je zelf in je eigen tijd en tempo aan het werk met het verwerken van wat jou dwars zit.

Wil je 1 op 1 begeleid worden, dan bied ik verschillende trajecten. Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie over het yoga en traumaverwerking traject of  hormooncoaching. Ben je benieuwd naar hoe jij kunt leren ontspannen met yoga? Doe dan hier een gratis yoga nidra sessie van 15 minuten.

Etherische oliën | doTERRA

Als gecertificeerde doTERRA olie specialist kan ik etherische olie inzetten bij de coaching. Etherische olie heeft een krachtige werking, aromatisch en therapeutisch en kan van meerwaarde zijn in een helingsproces. Daarnaast ben ik gecertificeerd aromatouch masseur. Hierover lees je meer op mijn website.

Weten of wij bij elkaar passen? Boek een gratis Lichtpuntje door me een mail te sturen!

Wil je lezen wat klanten schrijven over mijn coaching en wat ze hebben geleerd? Lees dan de recensies op deze pagina. Sommige van mijn blogs kun je lezen op Balansportaal. De eerste gaat over eerste tips bij het vermoeden van een burn-out. En ik schreef ook een blog over de 5 oorzaken van menselijk lijden.

Praktijkinformatie

Yacintha Food & Life Coach

Yacintha Pex

Alikruikhof 8
2492 SG Den Haag 's-Gravenhage (Leidschenveen)
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Yacintha Food & Life Coach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.