Home > Vind hulp > Yacintha Food & Life Coach

Yacintha Food & Life Coach

Bezoek mijn website

Yacintha Food & Life coach

Holistische intuïtieve coaching bij verandering, burn-out, ziekte, stress en traumaverwerking

‘Geluk komt uit je buik’

Daar worden je gelukshormonen deels aangemaakt. Als je niet goed voor jezelf zorgt, bijvoorbeeld door slechte voeding, stress of te weinig ontspanning dan gaat je energie omlaag en krijg je alleen maar meer trek in ongezonde voeding. En je darmen zijn daarvan de dupe. Zo werkt ons lichaam helaas.

Als je leert luisteren naar je lichaam en er goed voor zorgt met geregeld rust nemen en voor ontspanning zorgen, kiezen voor gezondere voeding en beweging en leert los laten wat jou niet meer dient en waar je geen invloed op hebt, dan ben je al een heel eind op weg naar een vitalere versie van jezelf.

Yacintha Food & Life Coach | Holistische intuïtieve coaching

Met behulp van holistische intuïtieve coaching kan ik je begeleiden bij diverse coach-hulpvragen. Zelf leerde ik na een burn-out beter naar mezelf luisteren, zorgde een auto-immuunziekte ervoor dat ik beter voor mijn lijf en darmen ging zorgen en ontdekte ik de kracht van het naar binnen keren door middel van yoga en meditatie. Dit alles breng ik samen in mijn coachingstrajecten. Met een traject op maat met wat bij jou past en wat jij nodig hebt.

Holistisch en intuïtieve lifecoaching leerde ik bij Dolly.nl (DNCO). Deze manier van coaching kijkt naar wat jij nodig hebt, elke sessie weer. Geen vaste scripts of oefeningen. Samen stellen we een realistisch doel op, op basis van de hulpvraag, maar de invulling kan voor iedereen anders zijn. Ik hanteer diverse methodes zoals EFT (tapping) en RAIN (recognize, accept, investigate, nurture). Je leert hiermee beter naar je innerlijke stem te luisteren en zo beter voor jezelf te zorgen en om voor jezelf op te komen. Leer vertrouwen op je eigen kracht. Mijn FEMS programma wat ook online te volgen is, kan jou daarbij helpen. Je leest er hier meer over. Via deze link op Balansportaal vind je meer informatie.

Yacintha Food & Life Coach | Voeding & Gewicht

Voor voedings- en gewichtsgerelateerde begeleiding ben ik BGN geaccrediteerd en gecertificeerd voedingsdeskundige. Deze trajecten komen hiermee in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering, als je aanvullend verzekerd bent. Je leest er meer over op mijn website. Ben je op gewicht of juist te licht, ook dan kan ik je begeleiden naar een gezond gewicht of om op gewicht te blijven. Ik ontwikkelde hiervoor 3 verschillende trajecten met persoonlijk advies op maat. Via de link naar mijn website kun je zien welke trajecten ik aanbied en wat de kosten zijn. Deze trajecten zijn offline bij jou of mij thuis in en rond Den Haag.

Ontspanning | Yoga

Ontspanning betekent voor iedereen iets anders. Een boek lezen, wandelen in de buitenlucht, een sport doen. Ontspanning kan in zowel actieve als passieve vorm – als het maar zorgt dat je de dagelijkse zaken even kunt vergeten. Voor mij werkt yoga, mindfulness en meditatie heel erg goed. Als yogadocent kan ik deze vormen ook allemaal integreren in de coaching.

Ik ben opgeleid door een Yoga Alliance gecertificeerde opleider (200 RYT) en ben gespecialiseerd in Vinyasa (flowyoga), Hatha en Restorative en Yoga Nidra (ontspanning & slaap) en Yoga bij traumaverwerking en verdriet. Al deze vormen combineer ik samen met herstellende (restorative) en aangepaste (adaptive) yoga als dat gewenst is in een privé les. Volg hier een gratis yoga nidra sessie van 15 minuten. Bij de online programma’s op deze website vind je een korte cursus yoga en traumaverwerking en het FEMS programma.

Etherische oliën

Als gecertificeerde doTERRA olie specialist kan ik etherische olie inzetten bij de coaching en ontspanning.  Olie heeft een krachtige werking, aromatisch en therapeutisch en kan van meerwaarde zijn in een helingsproces. Meer hierover lees je op mijn website.

Weten of wij bij elkaar passen? Boek een gratis Lichtpuntje door me een mail te sturen!

Wil je lezen wat klanten schrijven over mijn coaching en wat ze hebben geleerd? Lees dan de recensies op deze pagina.

Start direct en ontvang 10% korting op het traject van jouw keuze met de code balanswinter2021. Stuur me een e-mail om je aan te melden!

Sommige van mijn blogs kun je lezen op Balansportaal. De eerste gaat over eerste tips bij het vermoeden van een burn-out. En ik schreef ook een blog over de 5 oorzaken van menselijk lijden.

Praktijkinformatie

Yacintha Food & Life Coach

Yacintha Pex

Alikruikhof 8
2492 SG Den Haag 's-Gravenhage (Leidschenveen)
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Yacintha Food & Life Coach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.