Home > Vind hulp > Wendi Kastelijns

Wendi Kastelijns

Transformatie coaching en therapie - Verbinden en schrijven

VAN BREAKDOWN NAAR BREAKTHROUGH

Verlies je jezelf vaak ‘bewust of onbewust’ uit het oog doordat je teveel gericht bent op de ander? Verstik je jezelf door het herhalen van patronen die niet meer passen bij wie jij wérkelijk bent?

We hebben allemaal onze eigen historie, ons persoonlijk verhaal, van waaruit we functioneren in het leven en van waaruit we ‘denken’ te weten wie we zijn. We blijven patronen, waarmee we ons geïdentifeerd hebben, herhalen, herhalen en nog eens herhalen – terwijl we voelen dat het ergens niet meer klopt. Om nog maar te zwijgen van alle ‘onbestemde’ gevoelens die hierbij komen kijken en het effect wat het heeft op onze persoonlijke energie. Stress en Burn-out klachten liggen op de loer.

Bekruipt je het gevoel dat je niet volledig bent, wie je wérkelijk bent?  En als je je realiseert dat je niet volledig bent wie je wérkelijk bent, wie ben je dan wel?

Deze vraag is vaak lastig te beantwoorden voor velen en zeker voor een ‘gever’. Dit is niet zo vreemd. Het niet of nauwelijks ‘herkennen’ of ‘erkennen’ van de eigen persoonlijke ruimte is nu eenmaal een actueel thema dat bij velen speelt. Dit proces gaat viel dieper dan je denkt. Als ik werk met cliënten, dan hoor ik keer op keer weer: ‘Jeetje, het wordt me nu pas duidelijk wat ik al die tijd deed!’ Hiervoor gebruik ik mijn skill: energie lezen, zien, voelen en terugkoppelen.

Kortom, een mooi gesprek met je ziel.

“Pas als je weet wat zich in jou afspeelt, dan ga je voelen wie je werkelijk bent en wat je werkelijk nodig hebt! 

Ik ondersteun je uiteraard bij dit proces! Je hoeft jezelf niet langer meer uit te putten.

Wendi Kastelijns

www.wendikastelijns.nl

 

Praktijkinformatie

Wendi Kastelijns

Wendi Kastelijns

Speelhuislaan 21a
4815CA Breda
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Wendi Kastelijns
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.