Home > Vind hulp > Sense&Brains

Van last naar kracht

Coaching bij HSP (hooggevoeligheid) & HB (hoogbegaafdheid)

Niet als last, maar als kracht!

Worstel je zelf met je (eventuele) hooggevoeligheid of met die van je kind? Of loop je rond met vragen over ontwikkelingsvoorsprongen en hoogbegaafdheid? Wellicht ook i.c.m. hooggevoeligheid?

HSP & hoogbegaafdheid Het zijn lastige onderwerpen die een grote impact op je leven kunnen hebben, waar ik je graag bij help! Ik ben een mensgerichte coach, die je wil laten ervaren dat waarmee je nu worstelt, juist je kracht is.

Wist je dat 57% tot 75% van de hooggevoeligen een burn-out heeft (gehad)? Dit cijfer ligt veel hoger dan bij de algemene populatie (15%).

Ik ben er van overtuigd dat ik je kan laten inzien, merken en voelen dat het een hele mooie eigenschap is. Je leert bij mij wat het voor jou betekent en je krijgt praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.
Je kunt uiteraard voor jezelf bij mij terecht, maar ook als je kind hooggevoelig is, ook i.c.m. hoogbegaafdheid. Als je kind hooggevoelig is, is de kans groot dat jij of je partner dat ook is. Hoe mooi is het dat door jezelf beter te leren kennen, je jou kind beter leert begrijpen en kunt helpen.

Samen kijken we welke vragen, problemen of zorgen je hebt. We passen de coaching daarop aan. We starten met een kennismakingsgesprek (gratis) om elkaar beter te leren kennen en aan te voelen of er een match is. Deze match is voor mij erg belangrijk. Vertrouwen is voor mij de basis voor groei en ontwikkeling. Wanneer de match er is plannen we een intakegesprek en vanuit daar de coachgesprekken. De duur van een traject is helemaal afhankelijk van jouw situatie.

Mijn praktijk is in Veenendaal, ik kan ook bij je thuis komen. Woon je in de regio Veenendaal, dan kom ik ook graag bij je langs. Dit is zeker voor ouders die vragen hebben over hun kind, erg prettig!

Praktijkinformatie

Sense&Brains

Annika van 't Hoenderdaal

Prunus 2
3904 LV Veenendaal
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Sense&Brains
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.