Home > Vind hulp > Praktijk EFT-Aalten – Anita Eeltink 🍀

Emotionele vrijheid binnen handbereik

Gevoelens heb je, emoties hebben jou

Al 10 jaar ervaring!


Emoties en stress kunnen behoorlijk in de weg zitten. Zeker als je het een en ander hebt meegemaakt. Zowel fysiek als mentaal kun je daar last van krijgen. Met Emotional Freedom Techniques (EFT, tapping) haal je de emotionele lading eenvoudig en snel van herinneringen af, door zachtjes te tikken op meridiaanpunten en daar korte zinnen bij uit te spreken. Hierdoor kun je weer ontspannen reageren op gebeurtenissen in het hier en nu. Minder gestresst, een minder vol hoofd, minder snel getriggerd, minder angstig. Eigenlijk: meer zoals je zou wíllen reageren, zoals je zou willen zíjn.

Zelfhulp

Natuurlijk kun je stress niet altijd voorkomen, maar je kunt wel leren jezelf te reguleren, zodat de emmer niet hoeft over te lopen. Dat doe je eenvoudig (zelf) met EFT. Je zou eens kunnen kijken of deze gratis mee-doe-video wat voor je is. In mijn online cursus leer je de methode stap voor stap.

Consulten

Niet alle issues lenen zich voor zelfhulp. Begeleide consulten (ook online mogelijk!) bieden meer diepgang en andere resultaten. Zeker bij traumaverwerking, burn out en angststoornissen is dit aan te bevelen. Ik combineer tijdens consulten EFT ook geregeld met systemisch werk (opstellingen met bijvoorbeeld poppetjes en andere attributen). Deze combinatie geeft vaak veel inzicht én een helende ontlading van emoties. Met mijn nuchtere aanpak en af en toe wat humor, houdt ik de sessies luchtig en effectief.

Gratis kennismaken? Online of in Aalten
Je kunt gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen. Dan kijken we of het klikt en of ik de juiste persoon voor je ben. Ik wens je veel wijsheid en alle goeds is je zoektocht naar de hulp(verlener) die bij je past 💜

 

PS Ik geef daarnaast ook 2x per jaar een cursus Leefstijlrunning. Rustig hardlopen is óók zo fijn voor het hoofd en hart. Wil je daar meer over weten, laat maar weten.

Praktijkinformatie

Praktijk EFT-Aalten – Anita Eeltink 🍀

Anita Eeltink

Akkermateweg 10
Aalten
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Praktijk EFT-Aalten – Anita Eeltink 🍀
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.