Home > Vind hulp > Mevrouw Astrid

Mevrouw Astrid

Praktisch, doelgericht met een vleugje geur.

balans vinden

 

Wil jij meer balans in je leven?

Omdat iedere dag lijkt over te gaan in de andere en het voelt alsof je loopt op drijfzand en niet vooruit komt in het leven. En sla je regelmatig je ogen op naar de hemel, terwijl je het liefst “Is dit het nu?” wilt schreeuwen? Lees dan vooral verder.

Mijn naam is Astrid Maria Petronella van Vlodrop, zeg maar Mevrouw Astrid. Ik begeleid vrouwen die na een live event niet meer weten hoe ze de balans in hun leven terug kunnen vinden. Door middel van een praktisch en doelgericht programma, ondersteund met essentiële oliën help ik deze vrouwen weer back on track.

Voor wie?

Ben jij die bijzonder krachtige vrouw die (by the way!, dat is in mijn ogen iedere vrouw die moeilijkheden het hoofd biedt):

  • herstellende is van een burn-out en niet weet hoe je de kostbare energie die je hebt zorgvuldig moet verdelen?
  • onlangs een partner heeft verloren door overlijden of echtscheiding en door de stress en zorgen niet weet hoe je je leven weer opnieuw vorm geeft?
  • zoveel ballen in de lucht heeft te houden en op je tandvlees loopt?
  • veel stress ervaart doordat je structuur en overzicht mist?

Wiel met spaken.

Je leven is als een wiel met 7 spaken, als die 7 spaken goed in balans zijn, dan rol je lekker door het leven. Vallen er 1 of 2 spaken uit of zijn die niet goed in balans met de rest van de spaken. Dan zit er een slag in het wiel, hij rolt nog steeds, alleen niet zo lekker. Toch? En als je door blijft rollen met dat slag in het wiel, zal je op den duur nog meer spaken verliezen. Afijn, dat hoef ik jou niet te vertellen, anders was je hier niet. Als je weet hoe die 7 spaken met elkaar in verband staan, dan weet je hoe je de balans terug kunt vinden. En nog mooier, hoe je je stoutste dromen waar kunt maken. Hoe?

Op de Oola manier.

Oola is overgewaaid uit Amerika en ik ben de enige gecertificeerde Oola Life Coach in de Benelux die met dit life changing concept mag werken. Waarom ik weet dat het life changing is? Het heeft mijn persoonlijke leven weer op de rails gekregen na het overlijden van mijn echtgenoot. Het is:

  • een praktisch en doelgericht programma dat in 3 stappen is opgebouwd.
  • eventueel gecombineerd met de geur van essentiële oliën om de mentale balans te behouden en blokkades te overwinnen.
  • simpel, doeltreffend en life changing.

Mevrouw Astrid.

Een naam die staat voor wijsheid, praktisch en verantwoordelijkheid. Met een kloddertje roze, humor en nuchterheid bied ik structuur en overzicht. Ben ik je grootste cheerleader die met je mee juicht bij iedere overwinning, groot of klein. Volg ik je op jouw pad en zorg ervoor dat je de juiste acties onderneemt en zo iedere dag een stap dichter bij je doel komt. Ik houd je verantwoordelijk voor jouw acties.

Dit zeggen anderen.

Janneke: “Mevrouw Astrid is een fee die tovert met geuren.”

Leontien: “Dank je wel voor de tools die je hebt gedeeld.”

Nicole: “Ik heb mijn negatieve spiraal kunnen doorbreken.”

Programma’s.

Praktijkinformatie

Mevrouw Astrid

Astrid M.P. van Vlodrop

Hermanstraat 43
6433DD Hoensbroek
  • Online
  • Op locatie