Home > Vind hulp > Mayan Holistic Coaching I Workshops I Training

Coaching I Workshops I Training

Vanuit je essentie in je kracht!

Drukker dan ooit, to -do lijstjes afvinken, doelen stellen, overdenken. Herken je dit?

Je vraagt je af of dit alles is,  je hebt het gevoel dat er iets zinvoller moet zijn. Je wilt dingen anders doen, maar je weet niet zeker hoe of waar je moet beginnen.

Als je voelt dat het tijd is om in beweging te komen maar je weet niet precies hoe, help ik je graag om die beweging in te zetten!

Ik ben Karla, holistisch coach en mindfulness trainer. Met liefdevolle aandacht begeleid ik je met openheid en oprechtheid om vanuit je essentie in je kracht te komen staan, in balans en voluit te kunnen leven.

Tijdens de coaching sessies begeleid ik je met praktische tools om in jouw drukke ‘day to day’ toch bij jezelf te blijven. Tools die eenvoudig zijn om aan te passen in je dagelijks leven, om meer rust in je hoofd te creëren en om beter te kunnen omgaan met stress.

Daardoor kom je elke keer dichter bij je doel. Op deze manier krijg je inzichten en kom je tot de kern van je situatie/uitdaging, en kan je met vertrouwen de volgende stappen nemen. Zo kom je weer in je kracht te staan, in balans en kan je voluit leven en je volledig potentieel bereiken.

Mijn coaching is gericht op zelfontwikkeling, burn-out, stressmanagement, werk-privé balans, vitaliteit, en zingeving.

 

Wat kan je van mij verwachten?

Ik ben bevlogen, analytisch en empathisch!

Tijdens de eerste gratis video call leren we elkaar kennen en kijken we wat je wensen en doel zijn. Op basis van je wensen en doelen definiëren we hoe we de coaching gaan aanpakken en stuur ik je een voorstel voor het coachingstraject.
Als je akkoord gaat met het voorstel, beginnen we met de coachingsessies! Je kunt ervoor kiezen om ze live te doen of via een videogesprek.

Wandelcoaching in de natuur is ook mogelijk en zeker een prachtige manier om in verbinding te zijn met jezelf en de natuur.
Laten we dit samen doen!

 

Praktijkinformatie

Mayan Holistic Coaching I Workshops I Training

Karla Bosboom

Burgemeester Verderlaan 19
3544AD Utrecht
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Mayan Holistic Coaching I Workshops I Training
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.