Home > Vind hulp > Cees Franke Coaching

Herstel coaching bij verslaving en daarmee samenhangende problemen zoals zingeving, burn-out klachten, stress en ziekte.

Wil jij uit je hoofd naar je hart_ 2022 -3-rechthoek

Als ervaringsdeskundige én HBO opgeleid coach ben ik beschikbaar voor de begeleiding van mensen met (lichte) verslavingsproblemen; met name alcohol, cannabis en medicijnen. Dit werk doe ik voor mensen die een ‘afkeer’ hebben van opname in een kliniek of deelname aan groepen. En dat kan voor mensen die liever een discreet traject volgen een opening bieden om toch actief aan het eigen herstel te werken.

 

Voorkomen is beter dan genezen
Door bijtijds te werken aan verslavingsproblematiek voorkom je op langere termijn dat  “verslaafden”** voortdurend een beroep op familieleden, vrienden en zorgverleners doen. Dat betekent dat mensen met afgeleide klachten rondlopen (zoals griepjes, burn-outklachten en angst- en paniekstoornissen) die onderliggende verslaving bedekken. **PS: Verslaafden zijn mensen met problemen. 

 

Doorverwijzing

Soms blijkt tijdens het coachtraject dat onderliggende problemen een grote rol blijkt te spelen. Als daarvoor langer durende psychotherapie (bijvoorbeeld trauma gerelateerd) nodig is verwijs ik door naar een van de psychologen praktijken in mijn netwerk. Ik coach in elk geval totdat nuchterheid bereikt is en benodigde therapie elders van start kan gaan.

 

Laagdrempelig en snel
In mijn praktijk te Ursem werk ik proactief en snel. Dat houdt in dat je na telefonisch contact binnen een week al terecht kunt voor een eerste coachgesprek. Tijdens dat eerste (intake)gesprek bepalen we gezamenlijk welk coachtraject het beste past. Je moet daarbij denken aan een kortdurende interventie of een langduriger traject.

Dus als je op zoek bent naar herstel coaching bij verslaving en daarmee samenhangende problemen zoals zingeving, burn-out klachten, stress en ziekte Lees dan meer op mijn website. 

 

Praktijkinformatie

Cees Franke Coaching

Cees Franke

Rustenburgerweg 1
1646 WJ Ursem, gemeente Schermer
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Cees Franke Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.