Home > Vind hulp > Frisse Start Wandelcoaching

Frisse Start Wandelcoaching

Door de bomen het bos weer zien

Druk, druk, druk. Wanneer je langdurend onder druk staat of stress ervaart kun je flink uit balans raken, jezelf of de ander uit het oog verliezen, zowel thuis als op het werk. Met aandacht en een frisse aanpak ondersteun ik je bij het vinden van jouw weg, waarbij je weer rust, focus en plezier kunt ervaren!

Tijdens het wandelcoachtraject in de natuur nodig ik je uit jouw wens te bespreken. Ben je toe aan een volgende stap? Of juist een stapje terug? We vinden samen de antwoorden op jouw vraag waarbij ik uit ga van een holistische benaderingswijze. Er wordt gewandeld in alle seizoenen en in principe in alle weersomstandigheden.

Of misschien bevindt jouw team zich in een stormachtige periode? Dan geeft een wandelcoachsessie in de natuur gegarandeerd meer lucht. Denk aan thema’s als samenwerken, omgaan met frustraties of elkaar beter leren kennen. Iedere groepssessie is maatwerk. Ik ben benieuwd waar jullie behoefte ligt.

Spreekt dit je aan? Kijk dan op mijn website voor meer informatie en kennismaken. Wees welkom!

Frisse Start Wandelcoaching is een initiatief van Karen Stuit om te kunnen investeren in preventie, nadat zij ruim 15 jaar in de geestelijke gezondheidszorg heeft gewerkt. Het is tijd om de natuur, yoga en bewegen een belangrijke rol te geven in gezond werken en leven. Karen is aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en werkt met individuele trajecten en teams.

Praktijkinformatie

Frisse Start Wandelcoaching

Karen Stuit
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Frisse Start Wandelcoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.