Home > Vind hulp > deepa energie en voedingscoach

deepa energie en voedingscoach

gratis aanbod

Stressmanagement en voeding

Leer je te ontstressen, zodat meer energie en motivatie hebt om gezond eten en leven vol te houden.

Op het moment dat je burn out  of vermoeidheidsklachten hebt of hebt gehad, dan herken je mogelijk dat het lastig is om voor jezelf te zorgen.

 • Niet de energie om dagelijks vers te koken.
 • Niet de energie om te sporten.
 • Niet het overzicht hebben over de dag en hoe je je energie het beste kan verdelen.
 • Over je eigen grenzen gaan en deze niet goed voelen.

Ook kan het zijn dat je hierdoor niet goed weet, wanneer te eten, wat te eten en de neiging hebt om teveel te eten.
Of door de stress de gewoonte houd om te snacken, met name als je in de avond even tot rust komt.
En ook om de onrust in je hoofd te overstemmen, later naar bed gaat en je jezelf afleid met nog meer prikkels van tv, social media etc.

Als ervaringsdeskundige weet ik dat er situaties zijn die impact hebben, waardoor je niet helemaal goed voor jezelf zorgt als je zou wensen. En daarin kan blijven hangen.
Je mist de mentale kracht en het zelfvertrouwen, om over de drempel te komen en wel gezond te eten, te bewegen en echt de rust te nemen die je nodig hebt.

Ik help jou om over de drempel te komen en de kracht en het zelfvertrouwen te ontwikkelen om gezond te eten.
Meer energie te krijgen en op een gezond gewicht te komen. In mijn body mind en lifestyle methode werk ik zowel lichaamsgericht en op energetische laag. Alsmede het leren van overzicht scheppen en concrete stappen om gezonde gewoontes makkelijker vol te houden.

Het resultaat is:

 • Op gewicht komen en blijven.
 • Meer energie te hebben op de dag.
 • Met meer kracht en zelfvertrouwen in het leven staan.
 • Positiever naar jezelf en in het leven staan.

Ik werk online. Ik bied diverse trainingen om te leren een gezond leven te manifesteren. De trainingen zijn effectief, omdat ze op op energetisch, mentaal, emotioneel en fysieke laag zijn werking hebben.
Met een persoonlijk foodfit tracject zit er ook een face to face ontmoeting bij. En dit is voor vrouwen, die echt committent zijn en zichzelf het waard te vinden om te investeren en de transformatie te pakken om die happyfitte en stralende vrouw voor de spiegel te gaan zijn. Na elke online sessie heb je zin om aan de slag te gaan en stappen te zetten om gezonder te leven.

 

Met mijn achtergrond in mindfulness, healing en holistisch leefstijlcoaching en gewichtsconsulente, ontvang je dat wat voor jou het beste werkt. En het meest efficiënt is voor dit moment om beter voor jezelf te zorgen en weer in je kracht te komen.
Dat maakt dat dit geheel anders is dan andere vormen van voeding en lifestyle coaching. Ik werk energetisch om de stressfactoren te verminderen, waardoor er ruimte komt en motivatie om gezonde gewoontes en het werken met een voedingsplan te kunnen toepassen.

 

Ik ben er vooral voor vrouwen, omdat veel vrouwen, opgevoed zijn met het pleasegedrag. Om de ander te leren behagen, het gevoel hebben dat ze het dan goed doen. Terwijl je dan in de illusie van assepoester komt en nooit zal kunnen voldoen aan die eindeloze verwachtingen. En je dan vanuit stress meer gaat eten, snacken, bankhangen en te laat naar bed.
Het klopt niet energetisch, je hebt je eigen weg te kiezen.  Je eigen weg geeft je plezier en energie en inspireert de ander.

 

Mijn motto blijf niet zelf aanmodderen, met diëten, zelfhupboeken of hier en daar een meditatie of yogaklasje.
Verandering gaat met vallen en opstaan, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wat niemand je vertelt met al die diëten, is dat je te maken hebt met allerlei emoties, weerstanden en angsten waar je doorheen gaat.
Ik help je daar doorheen te gaan, zodat je zelf verder kan en een liefdevol happy en fit leven manifesteert.

 

 

Praktijkinformatie

deepa energie en voedingscoach

Deepa van der Veen

Dragonstraat 95
9731JR Groningen
 • Online
Neem direct contact op met deepa energie en voedingscoach
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.