Home > Vind hulp > Cees Franke Coaching

Cees Franke Coaching

Ervaren Coaching voor zingeving, burn-out en/of verslavingen

 

Cees Franke Coaching helpt mensen met zingevingsvraagstukken, burn-out en/of verslavingen.

Werkwijze

Als jij het gevoel hebt dat je een leven leidt dat niet van jou is. Maar je niet precies weet wat je werkelijk wil en een vage coachvraag hebt, dan begeleid ik jou met behulp van mijn coachingsprogramma’s: Stoppen met Verslaafd Zijn, Op Weg naar Meesterschap en Meester Zijn.

Mijn programma’s zijn persoonlijk, intensief, ook online via Pluform, en duren 90 dagen inclusief (wel lockdown afhankelijk) 4-daagse retraites in Nederland en 7-daagse retraites in Italië en Griekenland.

Hoe onderscheid ik mij van anderen?

Als mens & ondernemer ben ik dieper dan diep gegaan. Door een wonder leef ik nog. Mijn professionele opleiding, authentieke ervaringen, kennis, nieuwsgierigheid en doortastendheid maken mij tot de coach die tot jouw kern komt. Aanpakt, intuïtief, enthousiast en optimistisch met jou werkt. Ik pers jou niet in een structuur, maar help jou naar de begeleiding die je hier en nu nodig hebt. Ik werk met mijn GECHEIM Model. Dit model is gebaseerd op wetenschappelijke en mijn ervaringsdeskundige uitgangspunten.

Voor wie of welke hulpvraag bied ik coaching aan?

Persoonlijke ontwikkeling | Zingevingsvraagstukken | Levensweg
Stress & Burn-out
Verslaving (emotionele afhankelijkheid | alcohol | medicijnen)

Over Cees Franke Coaching

Opgeleid als inrichtingswerker, fotograaf en filmmaker. Inmiddels bijna veertig jaar ondernemerservaring. Ervaringsdeskundig met emotionele afhankelijkheid, drank en pillen. Ik smachtte vanaf mijn vroegste jeugd al naar kennis, zingeving en ben altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en groei. En dat is mijn missie in dit leven: jou professioneel te begeleiden met mijn kennis en ervaring. Getrouwd met Liesbeth, samen twee prachtige zoons. Ik houd van dans en musea en kook, wandel, mediteer, fotografeer, film en schrijf graag.

Humor – Confronterend – Doortastend

 

Praktijkinformatie

Cees Franke Coaching

Cees Franke

Rustenburgerweg 1
1646 WJ Ursem, gemeente Schermer
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online