Home > Vind hulp > Acupunctuur bij Marjolein

Acupunctuur en coaching bij herstel van chronische klachten

Acupunctuur bij Marjolein

Herstel van chronische klachten

Bij chronische pijn, burn-out, angst en na een hersenschudding

Als je chronische klachten hebt door bijvoorbeeld een burn-out, hersenletsel (NAH) of long covid, dan ziet je leven er ineens anders uit dan je zou willen. Want het liefst wil je zo snel mogelijk herstellen om weer te kunnen werken, sporten en met vrienden en familie af te spreken. Hoe hou jij de balans tussen herstel van chronische klachten en het leven wat je wil leven?

Stappen bij herstel van chronische klachten

Bij herstelprocessen kijken we daarom samen naar wat jij nodig hebt om te herstellen en accepteren wat niet meer lukt. We kijken ook wat jouw herstel in de weg staat en hoe je meer balans kan creëren voor jezelf in de toekomst. Zo gaan we samen op zoek naar een leven, waarin jij zowel energie hebt voor herstel als werk, vrienden en vrije tijd.

Het belangrijkste bij het opbouwen van jouw energie is het herstellen van het vertrouwen in jouw eigen lichaam. Om het vertrouwen te herstellen helpt het om jezelf te leren accepteren, zoals je bent. Jouw verhaal is daarbij belangrijk. Je hebt unieke gedachten en gevoelens die elkaar beïnvloeden: wat je denkt heeft effect op hoe je je voelt en andersom. Als je jezelf accepteert om wie je bent, ga je minder leven naar verwachtingen van je omgeving of die van jezelf. Je leert je realiseren, waar jouw kracht ligt en hoe jij balans kan creëren in jouw leven.

Tijdens het consult kijken we daarom naar jouw persoonlijke verhaal. De combinatie van acupunctuur en coaching geeft je de energie om met een andere blik naar jouw eigen situatie te gaan kijken en die positief te beïnvloeden.

 

De invloed van acupunctuur en coaching

Acupunctuur ondersteunt het herstelproces door te ontspannen op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. Het vermindert pijn en emotionele spanningen en brengt je dichterbij jouw eigen gevoel.

De unieke combinatie van acupunctuur en coaching helpt jou effectiever om:

  • Jouw gezondheid te bevorderen,
  • Herstelt jouw energiebalans,
  • Brengt gedachten tot rust,
  • Versterkt het immuunsysteem
  • en bevordert jouw vitaliteit. 

Ik ben Marjolein Kranendijk. Als coach en acupuncturist ben ik sinds 2010 gespecialiseerd in de behandeling van stress gerelateerde en chronische klachten. Gezamenlijk kijken we naar wat jij nodig hebt om te herstellen en hoe jij het vertrouwen in jouw lichaam en jezelf terug krijgt. Binnen 5 tot 8 behandeling nemen je klachten af en kan je langzaam jouw leven weer oppakken.

Wil je een afspraak of meer informatie over acupunctuur? Neem dan contact met mij op 06-19173050.

Praktijkinformatie

Acupunctuur bij Marjolein

Marjolein Kranendijk

Socrateslaan 22A
3707 GL Zeist
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Acupunctuur bij Marjolein
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.