Home > Zakelijk

Groei met ons mee

Laten we samen bouwen aan het Balansportaal Netwerk zodat iedereen op tijd de hulp vindt die hij of zij nodig heeft. De burn-out cijfers blijven namelijk stijgen. Deze klachten in de aanloopfase worden te lang genegeerd. Als het dan eenmaal te laat is weten veel mensen niet hoe zij geholpen kunnen worden buiten de reguliere zorg om. Naast de onbekendheid van de burn out, merken wij dat de vraag van mensen met deze klachten en het aanbod van specialisten elkaar moeilijk kunnen vinden. Hoe groter ons netwerk van specialisten, hoe groter de impact op het taboe doorbreken die heerst rondom burn out en stressklachten. Nieuwe klanten zijn online, zorg dat je zichtbaar bent.

Behandelaar

Ben je een professional op het gebied van burn out, ontspanning en zelfontwikkeling en wil je gebruik maken van ons bereik? Meld jeĀ hier aan. Ben je actief in het bedrijfsleven op het gebied van burn out (preventie), meld je hier aan.

Winactie sponsoren

Wil je een winactie sponsoren of product of boek onder de aandacht brengen. Laat het ons weten.

Samen groeien

Komt onze doelgroep overeen en heb je een leuk idee om samen te werken? Wij horen graag van je.

Affiliate marketing

Heb je veel professionals in je netwerk die gespecialiseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, burn out, hsp of stressklachten? Breng hen in contact met Balansportaal en verdien commissie middels een affiliate marketing link.

Adverteren

Voor de mogelijkheden van het adverteren, mail naar contact@balansportaal.nl