Home > Topics > Burn-out behandelingen

Burn out behandelingen

Naast de reguliere zorg zijn er ontzettend veel burn-out behandelingen mogelijk. Met welke behandelingen omtrent mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling heb jij ervaring? Wat zou je aanraden en afraden? Geef hieronder een reactie en inspireer elkaar.

Laat een reactie achter

U kunt anoniem reageren door geen naam en e-mailadres in te vullen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. L. Pollen

  Vooral acupunctuur en meditatie hebben mij veel rust gegeven, daarnaast ga ik een of 2 keer naar yoga (online) en sinds kort weer in de les. Heel fijn!

 2. Anoniem

  Yoga en veel praten

 3. Jacqueline Schepers-Huijben

  Een KernTalentenanalyse heeft mij doen inzien dat ik niet alleen maar een burn-out had, maar ook een bore-out. Blijkbaar is in 2/3 van de gevallen ook sprake van een bore-out (zelfde symptomen, alleen veroorzaakt door onderprikkeling). Het heeft heel genuanceerd de vinger op de zere plek gelegd, waardoor ik nu weet wat ik zelf effectief kan doen om nooit meer in een zelfde situatie terecht te komen.

 4. Anoniem

  Wat fijn dit forum, goed idee! Ik heb heel veel baat gehad bij het bezoek aan een astroloog en wandeltherapie. De wandeltherapie ging op mijn tempo en heb daar echt weer meer energie door gekregen.

 5. Yara

  Ik heb mij ”door laten meten” middels RADTS therapie, daar kwam uit dat ik een verwaarloosde pfeiffer had, waardoor mijn immuunsysteem verzwakt is geraakt. Middels supplementen en de juiste voeding is dat nu opgelost. Ik denk dat veel meer mensen die ooit pfeiffer hebben gehad er slim aan doen zich te laten door meten, zoals velen denken verdwijnt pfeiffer niet zo maar uit je lichaam.

 6. Anoniem

  Elke dag wandelen in het groen. Luister naar t ruisen van de bomen en wandel bewust. Zie de bomen veranderen van kleur in de herfst. Sta af en toe even stil om je omgeving op te nemen. Wandel alleen zodat je alle aandacht hebt voor je omgeving én jezelf.

 7. Anoniem

  Elke dag wandelen in het groen. Luister naar t ruisen van de bomen en wandel bewust.

 8. Miranda

  Waar moet ik op letten bij het kiezen van een burn out coach? Er zijn er zoveel!

  1. Esther

   Hoi Miranda.

   Mijn advies is om iemand te vinden die bij jou past. Kijk naar de website. Spreekt de tekst jouw aan, voel je je op je gemak bij het lezen. Plan een kennismakingsgesprek in. Hoe meer jij op je gemak bent bij iemand, hoe meer je je kunt verbinden, en er voor jou alles uit kunt halen wat je op dat moment nodig hebt. Succes liefs Esther

 9. Amber

  Ik denk dat het heel helpend kan zijn om een EMB bloedtest te doen om te achterhalen of er geen tekorten zijn aan vitamines, mineralen of voedingsstoffen.

 10. Brigitte Hermens

  Buiten alle behandelingen om is het ontzettend belangrijk je huis weer in balans te hebben. Hier help ik de mensen mee door de negatieve energieën die van wateraders en aardstralen afkomen te neutraliseren 🙏🏼
  Dit doet de mensen al zoveel goed ze merken vaak dat hoe ze zich voelen ook een grote debet is door die negatieve energie in huis.
  Liefs Brigitte 🌸
  Tevens de naam van mijn bedrijf, zie bijvoorbeeld ook Facebook

 11. Kiki | Pijnvrijzijn.nl

  Ik raad aan om echt te kijken naar een behandelaar die bij je past. En durf ook om hulp te vragen. Als therapeut maar ook uit eigen ervaring weet ik dat er soms nog een taboe op ligt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid fysiek, mentaal als emotioneel! Dus kijk rond een huisarts/artsen verwijzen soms alleen in reguliere zorg door. Maar zoek ook eens daarbuiten bijvoorbeeld via balansportaal er zijn zoveel mogelijkheden. Je hoeft niet rond te blijven lopen met (pijn) klachten met de juiste tools en hulp kom je er ook snel(ler) weer uit. Kijk holistisch en met open mind.