Home > Blogs > Terugval of stap vooruit?

Terugval of stap vooruit?

Halverwege september besloot ik een paar weken rust te nemen, ook al was mijn praktijk nog maar net geopend. Een super spannende beslissing! Na een pittig half jaar van stressklachten door de omstandigheden waar ik me in bevond, begon ik afgelopen zomer door te krijgen waar dit heen zou gaan: burnout 2019! Gevolg: hyperangst, dit zou mij nóóit meer gebeuren! Ik maakte radicale keuzes voor mijn gezondheid die nou niet bepaald (financiële) zekerheid boden, maar ik keek uit naar de vrijheid die ze zouden brengen.

terugval

Vanaf september lekker rustig aan mijn praktijk opbouwen en alles zou goed komen. Wat ik even was vergeten, was dat je lichaam altijd achter je mind aanhobbelt. Gevolg: mijn geest was helemaal klaar voor mijn nieuwe avontuur, maar mijn lijf nog niet. Halverwege september was ik zó moe en overprikkeld dat ik geen andere keuze kon maken. De eerste dagen na mijn beslissing voelden als falen. Ik zat wéér thuis. Maar.. toen begon ik te reflecteren: ik had mijn stresssituatie en klachten eigenlijk al na 2,5 maand in de gaten, na 3-4 maanden had ik al een aanpakkende beslissing genomen en na 5 maanden was ik uit de situatie en voor mezelf aan het zorgen. Eigenlijk had ik mijn klachten nu juist snel bewust! Door mijn groeiende bewustzijn ben ik een hele andere, gezonde route gaan lopen die ervoor heeft gezorgd dat ik juist maar enkele weken nodig heb om fysiek te herstellen. Hoe mooi is dat?!

Opweg naar de 5e dimensie

Naarmate we als mensen steeds hoger gaan trillen, opweg naar de 5e dimensie, kloppen (karmische) thema’s opnieuw bij ons aan. Niet omdat we ze nog niet goed begrijpen, maar omdat we een nieuwe laag in dit thema mogen doorwerken, vanuit ons buikgevoel. In de derde dimensie werken we thema’s nog veelal mentaal door. Hoe hoger we gaan trillen, hoe verder we in ons buikgevoel zakken en nieuwe lagen van bekende thema’s kunnen doorwerken; dit keer met een groter gevoelsbewustzijn! Kom je thema’s dus opnieuw tegen, maar merk je als je inzoomt dat dit wél vanuit een ander, breder bewustzijn is? Gefeliciteerd! Hiermee heel je weer een stukje in dit thema, land je dieper in je buikgevoel en zet je weer een stap op jouw zielspad!


Dit is een bijdrage van Marinda Bok van Holistische Praktijk Natuurwezen