Menu

Praktijk toevoegen

Vergroot je klantenbestand
Intensieve interactie met doelgroep
Waardevolle SEO backlinks (Google)
Online en offline marketing
Maak deel uit van een groot netwerk

 

Hoe werkt het aanmelden van uw praktijk?

Een vermelding op www.balansportaal levert uw praktijk veel op en is erg eenvoudig. Al vanaf € 10 per maand ( maandelijks opzegbaar) wordt uw praktijk onderdeel van Balansportaal.nl. Kiest u voor een jaarfactuur dan krijgt u de eerste 2 maanden cadeau.

Volgens  J. van Aken

” Sinds ik blogs aanlever bij Balansportaal zie het aantal bezoekers op mijn website toenemen alsook de conversie. Meer klanten treden in contact met hulpvragen waar waardevolle begeleidingstrajecten uit voortkomen.” 

Aanmelden is simpel: vul het onderstaande formulier in en zorg dat ook uw praktijk beter zichtbaar wordt voor nieuwe cliënten. Na het invullen van het formulier wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adverteren in onze agenda met retraites, workshops en events (icm jaarfactuur)
Social media & blogposts
Coach in MKB vermelding
Kindercoach vermelding
Online coach vermelding
Praktijk vermelding + persoonlijke profielpagina
Waardevolle SEO backlinks
Ontvang afsprakenverzoeken per e-mail

Meld uw praktijk aan bij Balansportaal

Het aanmelden van uw praktijk op Balansportaal vergroot de kans dat mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben. Maar ook voor u heeft een aanmelding voordelen:

Meer cliënten

Doordat uw praktijk beter gevonden wordt, zult u meer cliënten aantrekken. Introduceer uzelf aan de hand van een persoonlijke profielpagina.

Intensieve interactie met de doelgroep

Tegenwoordig is het internet de eerste plek waar mensen zoeken naar oplossingen. Doordat we veel contact hebben met de doelgroep op social media bouwen we een band op. Daardoor is een vermelding op Balansportaal voor potentiële cliënten een teken van betrouwbaarheid.

Betere vindbaarheid

Het vinden van de juiste hulpverlener met behulp van handige zoekfilters op basis van locatie en klachten. Daarnaast mag u onbeperkt adverteren voor door uw georganiseerde retraites, events en workshops. Ook mag u blogs aan leveren die wij onder de aandacht brengen bij onze doelgroep.

Waardevolle SEO Backlinks

Om op zoekmachines als Google gevonden te worden, zijn backlinks naar je website nodig. Een vermelding op Balansportaal garandeert een waardevolle (do-follow) backlink.

Online en offline marketing

Balansportaal is meer dan een website. Ook offline zijn we actief. Ook uw praktijk plukt daarvan de vruchten.

Groter netwerk

Door vermelding op Balansportaal wordt u onderdeel van een groter netwerk.

Waarom aanmelden op www.balansportaal.nl

Problemen rondom stress en spanning komen steeds vaker toe. Burn out cijfers liegen er niet om: het is haast een epidemie. En dat terwijl een burn out goed te voorkomen is wanneer op tijd professionele ondersteuning wordt geboden.

Veel burn out patiënten geven toe dat ze al veel eerder aan de bel hadden moeten trekken. Soms deden ze dat niet beseffen dat ze hulp nodig hadden, maar ook blijken mensen vaak de weg naar de juiste specialist niet te kunnen vinden.

Ook bij andere psychische vraagstukken blijven veel cliënten te lang doorlopen zonder de juiste professionele ondersteuning. En dat terwijl veel praktijken nog ruimte hebben om hun cliëntenbestand uit te breiden.

Op Balansportaal willen we het mensen met een hulpvraag zo makkelijk mogelijk maken om de juiste coach, trainer of hulpverlener te vinden. We helpen hen de beste specialist te vinden. Niet alleen op het gebied van burn out (-preventie), maar ook voor andere psychische vraagstukken, waaronder angsten, depressie, HSP en oververmoeidheid.

Organiseer je retraites/workshops?

Met als onderwerp balans, detox, meditatie, yoga en/of stilte? In binnen of buitenland? Wij brengen dit graag onder de aandacht bij onze doelgroep via www.balansportaal.nl en social media. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met ordernummer en de informatietekst + afbeelding. Meld het agendapunt hier aan.

Online coaching?

Ben jij een gecertificeerd online coach voor mensen die klachten ervaren gerelateerd aan burn out en stress? Voeg je bij ons netwerk en zorg dat je gevonden wordt door degene die hulp zoekt. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met  ordernummer en de informatietekst.