Menu

Praktijk toevoegen

Vergroot je klantenbestand | Intensieve interactie met doelgroep | Verbeter je vindbaarheid
| Waardevolle SEO backlinks | Online en offline Marketing | Groter netwerk

v.a. 8 euro per maand – maandelijks opzegbaar.

De burn out cijfers blijven stijgen. Deze klachten in de aanloopfase worden te lang genegeerd. Als het dan eenmaal te laat is weten veel mensen niet hoe zij geholpen kunnen worden buiten de reguliere zorg om. Naast de onbekendheid van de burn out, merken wij dat de vraag van mensen met deze klachten en het aanbod van specialisten elkaar moeilijk kunnen vinden. Hoe groter ons netwerk van specialisten, hoe groter de impact op het taboe doorbreken die heerst rondom burn out en stressklachten. Nieuwe klanten zijn online, zorg dat je zichtbaar bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adverteren in onze agenda met retraites, workshops en events (icm jaarfactuur)
Social media & blogposts
Coach in MKB vermelding
Kindercoach vermelding
Online coach vermelding
Praktijk vermelding + persoonlijke profielpagina
Waardevolle SEO backlinks
Ontvang afsprakenverzoeken per e-mail

Organiseer je retraites/workshops?

Met als onderwerp balans, detox, meditatie, yoga en/of stilte? In binnen of buitenland? Wij brengen dit graag onder de aandacht bij onze doelgroep via www.balansportaal.nl en social media. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met ordernummer en de informatietekst + afbeelding. Meld het agendapunt hier aan.

Online coaching?

Ben jij een gecertificeerd online coach voor mensen die klachten ervaren gerelateerd aan burn out en stress? Voeg je bij ons netwerk en zorg dat je gevonden wordt door degene die hulp zoekt. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met  ordernummer en de informatietekst.