Menu

Praktijk toevoegen

Sluit je nu aan bij Balansportaal, het meest interactieve burn out platform in Nederland!

Profiteer van ons bereik op social media ( 9200+ volgers)
Praktijk profielpagina
Ontvang afsprakenverzoeken per e-mail
Vergroot je klantenbestand
Intensieve interactie met doelgroep
Waardevolle SEO backlinks (Google)
Social media & blogposts
Onbeperkt adverteren in onze agenda (retraites, workshops en events
Online coach vermelding
Coach op locatie vermelding

Waarom mijn praktijk toevoegen op Balansportaal?

Het uitbesteden van marketingactiviteiten scheelt enorm veel tijd, dit is kostbare tijd die je liever wilt besteden aan de reguliere werkzaamheden. Met het Balans Netwerk maak je onderdeel uit van een groot netwerk wat dagelijks groeit voor een minimaal marketingbudget. Een vermelding op www.balansportaal.nl levert je praktijk veel exposure op en is erg eenvoudig, daarnaast profiteer je van ons bereik op social media (9200 volgers). Je wordt gevonden op basis van zoeklocatie en klachten van de potentiële client.

Hoe werkt het aanmelden van uw praktijk?

Aanmelden is simpel: vul het onderstaande formulier in, na het invullen van het formulier word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Kies voor de betaaltermijn maand, kwartaal of jaar en voltooi de aanmelding. Binnen 2 werkdagen wordt het profiel gepubliceerd op www.balansportaal.nl. Na het aanmelden kan je direct blogs en agendapunten aanleveren.

Volgens stress, angst en burn-out therapeut Jurjen van Aken

” Sinds ik blogs aanlever bij Balansportaal zie het aantal bezoekers op mijn website toenemen alsook de conversie. Meer klanten treden in contact met hulpvragen waar waardevolle begeleidingstrajecten uit voortkomen.” 

Wat zijn de kosten van het Balansportaal Netwerk?

Voor € 15 per maand krijg je een eigen profielpagina op www.balansportaal.nl. Voor dit bedrag mag je onbeperkt adverteren voor door jou georganiseerde retraites, workshops en events, kan je aangeven of je ook online of op locatie werkzaam bent en publiceren wij jouw blogs. Ook mag je gebruik maken van ons bereik op Instagram, wij reposten relevante instastories. Uiteraard is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar, dit kan door een e-mail te sturen naar contact@balansportaal.nl.

NU TIJDELIJK GEEN INSCHRIJFKOSTEN T.W.V. € 22

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Burn out platform

Waarom bestaat Balansportaal?

Veel burn out patiënten geven toe dat ze al veel eerder aan de bel hadden moeten trekken. Soms deden ze dat niet beseffen dat ze hulp nodig hadden, maar ook blijken mensen vaak de weg naar de juiste specialist niet te kunnen vinden.

Ook bij andere psychische vraagstukken blijven veel cliënten te lang doorlopen zonder de juiste professionele ondersteuning. En dat terwijl veel praktijken nog ruimte hebben om hun cliëntenbestand uit te breiden.

Op Balansportaal willen we het mensen met een hulpvraag zo makkelijk mogelijk maken om de juiste coach, trainer of hulpverlener te vinden. We helpen hen de beste specialist te vinden. Niet alleen op het gebied van burn out (-preventie), maar ook voor andere psychische vraagstukken, waaronder angsten, depressie, HSP en oververmoeidheid.

Intensieve interactie met de doelgroep

Tegenwoordig is het internet de eerste plek waar mensen zoeken naar oplossingen. Doordat we veel contact hebben met de doelgroep op social media bouwen we een band op. Daardoor is een vermelding op Balansportaal voor potentiële cliënten een teken van betrouwbaarheid.

Betere vindbaarheid

Het vinden van de juiste hulpverlener met behulp van handige zoekfilters op basis van locatie en klachten. Daarnaast mag u onbeperkt adverteren voor door uw georganiseerde retraites, events en workshops. Ook mag u blogs aan leveren die wij onder de aandacht brengen bij onze doelgroep.

Waardevolle SEO Backlinks

Om op zoekmachines als Google gevonden te worden, zijn backlinks naar je website nodig. Een vermelding op Balansportaal garandeert een waardevolle (do-follow) backlink.

Organiseer je retraites/workshops?

Met als onderwerp balans, detox, meditatie, yoga en/of stilte? In binnen of buitenland? Wij brengen dit graag onder de aandacht bij onze doelgroep via www.balansportaal.nl en social media. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met ordernummer en de informatietekst + afbeelding. Meld het agendapunt hier aan.