Ontdek je Kracht als Unlimited Holistisch Coach!

Ben jij gepassioneerd over het transformeren van levens? Heb je altijd al gedroomd van het inzetten van jouw levenservaring en inspiraties om anderen te helpen? Dan is de jaaropleiding Unlimited Holistisch Coach jouw kans om deze dromen werkelijkheid te maken.

Wanneer? Aanstaande februari start alweer de 10e editie van onze inmiddels landelijk bekende jaaropleiding. Een diepgaande coachopleiding ontworpen om je in twintig weken de kracht van driedimensionaal, holistisch coachen bij te brengen. Met deze aanpak, zul je in staat zijn om levensveranderende transformaties te bewerkstelligen bij je toekomstige cliënten. Een kans om niet alleen je eigen dromen te verwezenlijken, maar ook die van anderen!

Opleiding-Unlimited-Doorbraakcoach

Jouw Verhaal, Jouw Kracht

We dragen allemaal een rugzak vol levenservaring en bagage. Of het nu gaat om een carrièreswitch, het verlies van een dierbare, een scheiding, of een burn-out, iedereen heeft zijn of haar verhaal. Heb je ooit gedacht, ‘Had ik toen maar een coach gehad?’ Voel je nog steeds de drang om anderen te helpen? Wil je de gids voor verandering, de helpende hand, of het luisterend oor zijn voor hen die doorgaan wat jij al hebt doorstaan? Dan is de jaaropleiding Unlimited Holistisch Coach jouw volgende stap.

Unlimited People: De Sleutel tot Succes

Unlimited People heeft inmiddels 15 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van professionals en particulieren op weg naar hun eigen onbegrensde kracht. Het geheim? Onze holistische benadering. Een uniek drievoudig coaching model waar doorbraak coaching, emotietherapie, en kennis over de fysieke stressfysiologie samenkomen. Deze revolutionaire aanpak gericht op transformeren in plaats van opgelegd veranderen verspreidt zich nu door het hele land. Dit jaar openen we zelfs onze zevende vestiging in Arnhem, na Amsterdam , Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle en Eindhoven. Hier werken we samen met 30 van de gediplomeerde 70 coaches uit de Unlimited Academy.

Lesprogramma: Transformeer Inside Out

De jaaropleiding omvat de mentale, emotionele, en fysieke processen die ons als mensen vormen. Door diepgaande mentale coaching, basis emotiekunde, en stressfysiologie leer je multidisciplinair te werken. Ons programma is divers en interactief, met plenaire lessen, rollenspellen, groepsopdrachten, individuele sessies en uitgebreid lesmateriaal voor theoretische kennis. Onze lesdagen zijn gericht op inzicht, vaardigheden en het analyseren van de effecten van onze interventies. De jaaropleiding begint in april en beslaat twintig lesdagen, verdeeld over het hele jaar in blokken van twee dagen per maand.

Reserveer je Plek!

Ben je geïnteresseerd in de 10e editie van Jaaropleiding Unlimited Holistisch Coach? Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek, waar je meer te weten komt over hoe jij je levenservaring en ambities kunt inzetten om anderen te helpen. Meld je aan via office@unlimitedpeople.nl en reserveer je plek in een wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Grijp deze kans om het verschil te maken, niet alleen in je eigen leven, maar ook in dat van anderen! We hopen je binnenkort te verwelkomen op onze informatieavond.

Lees meer in deze categorie

Klein houden, daar zijn wij als vrouwen goed in. En waarom houden…

De kracht van dankbaarheid. Het lijkt zo eenvoudig. Ik ben dankbaar voor……..

Veel emotionele pijn komt vanuit je overtuiging dat je bron van gemis…

Categorie
Volg balansportaal op:

Lees meer in deze categorie

Roken heeft verschillende effecten op je gemoedstoestand en kan ook het hormonale…

Merk jij dat je vaak lui wegzakt op de bank? Dan heb…

Mathilde Lub is coach en sjamaan. Ze reist met jou naar de…

Zoek op Balansportaal

Dankjewel!

Het e-book '14 gouden tips, kom sterker uit een burn-out' staat voor je klaar